Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ trenerių štabą papildė M.Bezykornovas

Praėjusį sezoną ant pirmos lygos pjedestalo Jonavos „Lietavos“ ekipą pakėlęs Marius Bezykornovas paskirtas Valdo Urbono asistentu bei „Trakų B“ komandos vyriausiuoju treneriu.
Marius Bezykornovas
Marius Bezykornovas

„Tiesą sakant, nustebau sulaukęs Valdo skambučio. Paklausė, ar norėčiau dirbti „Trakų“ klube, o aš iškart pasakiau, kad taip. Man, kaip jaunam treneriui, galimybė dirbti su tokiu patyrusiu treneriu yra nuostabi galimybė tobulėti.

„Trakai B“ komanda nėra Jonavos „Lietava“. Ten tikslas buvo rezultatas, o čia – jaunų žaidėjų auginimas pagrindinei komandai.

Kalbant apie pagrindinę komandą, tai net plika akimi matosi, kad tiek klubo, tiek žaidėjų profesionalumas yra kito lygio. Tiesiog tų dalykų lyginti negalima“, – pasakojo naujasis „Trakų“ treneris.

M.Bezykornovas per savo futbolininko karjerą dvejus metus praleido Estijoje, kur atstovavo Narvos „Trans“ komandai. Jau kitą savaitę „Trakai“ pradės 2016 – 2017 metų žygį Europoje, kur pirmas varžovas taip pat bus klubas iš Estijos.

„Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad burtai palankūs. Tačiau neabejoju, kad taip pat galvoja ir „Nomme Kalju“. Svarbiausia nepervertinti savo galimybių, nes tai ne klubas iš Farerų salų.

Toje komandoje dar iki dabar žaidžia trys žaidėjai, su kuriais man yra tekę žaisti. Tačiau koks jų lygis dabar, man sunku pasakyti. Kaip bebūtų prabėgo ketveri metai. Keitėsi ir treneris, ir taktikos, ir žaidimo schema.

Vis tik, neabejoju, kad laukia ne lengvas pasivaikščiojimas, o sunkios rungtynės“, – dėstė M.Bezykornovas.

Pirmąsias rungtynes UEFA Europos lygoje „Trakai“ žais birželio 30 dieną (ketvirtadienį) 19.00 valandą Vilniaus LFF stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius