Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakuose“ – naujokas iš Izraelio

Lietuvos vicečempionai „Trakai“ stiprinasi Izraelio ir Rumunijos pilietybes turinčiu 24 metų vidurio gynėju Alonu Netzeru. Sutartis jam pasiūlyta po savaitę trukusios peržiūros. Per savo karjerą futbolininkas žaidė Izraelyje, Rumunijoje ir Airijoje.
Alonas Netzeras ir Virmantas Lemežis
Alonas Netzeras ir Virmantas Lemežis / fkt.lt nuotr.

„Žaidėjų peržiūros – nenutrūkstamas procesas. Alonas buvo be klubo, nusprendėme jį išbandyti, treneriams jis patiko ir pasiūlėme jam sutartį. Konkurencija dar niekam nepakenkė. Neabejoju, kad ir mūsų gynėjams ji nepakenks“, – apie naujoko įsigijimą kalbėjo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

A.Netzeras savo sugebėjimus jau įrodinėjo ne tik treniruočių metu, tačiau ir „Trakų“ šventėje, kai tarpusavyje susikovė A ir B komandos. Po rungtynių gynėjas dar išvyko į Rumuniją, o sutvarkius formalumus – grįžo į Lietuvą.

„Žinau, kad „Trakai“ yra aukšto lygio komanda, kuri visada kovoja dėl aukščiausių vietų. Džiaugiuosi prisijungęs. Tikiuosi, padėsiu komandai siekti tikslų“, – teigė „Trakų“ naujokas.

Ateinančias A lygos rungtynes riteriai šeštadienį 20 val LFF stadione žais su Marijampolės „Sūduva“. Ar šioje dvikovoje jau debiutuos A.Netzeras, priklausys nuo vyriausiojo trenerio Olego Vasilenkos sprendimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius