Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Treneris A.Briaunys palieka skęstantį „Atlanto“ laivą

Iš finansinės krizės neišbrendantis Klaipėdos „Atlantas“ lieka be trenerio. Prieš kelias dienas apie klubo skaudulius nevengęs viešai kalbėti Algimantas Briaunys atsisveikino su komanda.
Algimantas Briaunys
Algimantas Briaunys / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Dėkoju visiems už palaikymą, supratingumą. Sudie. Manęs nėra – „Atlantas“ bus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė specialistas.

A.Briaunys pratrūko po praėjusio savaitgalio A lygos rungtynių, kuriose klaipėdiečiai net 0:4 nusileido „Kauno Žalgiriui“.

„Man tiesiog gaila „Atlanto“ vardo. Ši komanda laikosi tik ant entuziastų ir niekam šiuo metu nereikalingų futbolininkų arba klaipėdiečių pečių. Mes kaip užkoduoti, vis dar nenorime išeiti. Įsivėlėme į tą avantiūrą. Vieni rusai, antri rusai... Čia kažkokia nesąmonė. Geriau jau juos išvis išvaryti lauk“, – savo nuomonę rėžė A.Briaunys.

VIDEO: Algimantas Briaunys: „Gaila „Atlanto“ vardo“

Kaip žinia, „Atlanto“ klubo vadovas Vacys Lekevičius keletą kartų bandė perleisti klubą mįslingiems investuotojams iš Rusijos.

Kalbėta, kad komanda jau parduota naujiesiems savininkams, tačiau pinigų srautai į Klaipėdą taip ir nepradėjo tekėti, o futbolininkai priversti žaisti negaudami atlyginimų.

„Aš pats negaunu atlyginimo jau septynis mėnesius. Nenoriu lįsti į tą politiką, bet kaip pramaitinti šeimas? Noriu, kad žmonės, kalbantys apie Klaipėdos futbolą, pagaliau mus išgirstų. Kalbama, kad niekas nenori remti komandos dėl vieno žmogaus (V.Lekevičiaus – red.past.). Taip, jis yra, bet yra ir dvidešimt futbolininkų. Yra 15–20 žmonų ir mergaičių...“, – liūdnai konstatavo „Atlanto“ vairininkas.

Jo nuomone, kalbėti apie geresnį rezultatą Kaune nėra prasmės.

„Apie rezultatą kalbėti visiškai nenoriu. Aš negaliu rūbinėje žaidėjų priversti. Tiesiog lenkiuosi, kad išvis išeina į aikštę ir žaidžia. Jie dabar ne futbolininkai, jie – vergai. Trūksta žodžių. Nežinau, kaip bus toliau, bet nematau jokių teigiamų poslinkių. Visi kalba, kad ryt poryt pašnekėsim, bet tai jau tęsiasi pusę metų. Klaipėdos merai bei verslininkai privalo susimąstyti, nes pražudysime mieste ne tik futbolą, bet ir asmenybes. Jau niekas nenori su „Atlantu“ turėti reikalų. SOS signalas skamba pusę metų, bet nežinau kur – gal uždarame kambaryje? Gal reikia konferencijos, kurioje pasirodytų tie paslaptingi milijonieriai?“ – pyko A.Briaunys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius