Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tuniso kalėjime atsidūrusiam „Sūduvos“ gynėjui – problemos ir dėl suklastotų dokumentų?

Į Tuniso kalėjimą patekęs Marijampolės „Sūduvos“ gynėjas Hamdi Nagguezas šiomis dienomis turi ir daugiau problemų.
Hamdi Nagguezas
Hamdi Nagguezas / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Priminsime, kad visai neseniai krašto gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis tunisietis buvo nubaustas dėl karantino taisyklių nesilaikymo.

Tačiau tuo problemos nesibaigia. 27-erių metų futbolininkas šiuo metu dalyvauja ir teisiniame ginče su vienu garsiausių Afrikos žemyno klubų – Kairo „Zamalek“.

Tuniso gynėjas apskundė savo buvusį klubą dėl neišmokėto atlyginimo, o štai daugkartiniai Egipto čempionai labai greitai davė atsaką ir apkaltino „Sūduvos“ futbolininką dokumentų klastojimu.

Į Marijampolę H.Nagguezas atvyko kaip tik nutraukęs sutartį su „Zamalek“.

Anot futbolininko, egiptiečiai jam nesumokėjo atlyginimo tris mėnesius, tad jis ne tik nutraukė sutartį, bet ir su ieškiniu kreipėsi į FIFA. Teisininkai palaikė sportininką ir įpareigojo „Zamalek“ klubą žaidėjui sumokėti 1,2 mln. JAV dolerių.

Visgi tuo ši istorija nesibaigė. „Zamalek“ klubo prezidentas Mortada Mansouras pareiškė, kad H.Nagguezas su savo atstovu suklastojo dokumentus.

„Jis yra melagis ir gobšus. Iki šių metų sausio gavo visus pinigus, jam buvo pervestos trys atyginimo dalys iš keturių. Dar daugiau, jis padirbo dokumentus ir apgavo klubą su savo advokatu“, – pyko „Zamalek“ klubo prezidentas.

Kairo komandos garbę tunisietis gynė du sezonus, sužaidė 68 rungtynes, pelnė įvartį ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius