Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už lietuvį – milijonas. F.Černychas jau matuojasi „Middlesbrough“ aprangą

Lietuvos futbolo rinktinės kapitonas Fiodoras Černychas artimiausiu metu persikels į Angliją, kur apsivilks antrajame divizione žaisiančios „Middlesbrough“ ekipos aprangą.
Fiodoras Černychas
Fiodoras Černychas / Facebook.com

Pernai iš „Premier“ lygos iškritęs klubas pasirengęs Balstogės „Jagiellonia“ ekipai už lietuvį sumokėti vieno milijono eurų išpirką.

Anot Lenkijos žiniasklaidos, F.Černychas buvo pastebėtas oro uoste besirengiantis kelionei į Angliją. Tai reiškia, kad sandėris bus užbaigtas per artimiausias dienas.

26 metų puolėjas, galintis žaisti tiek atakos centre, tiek kraštuose, praėjusį sezoną „Jagiellonia“ ekipai Lenkijos čempionate pelnė 12 įvarčių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Apie „Boro“ susidomėjimą F.Černychu lenkų žiniasklaida skelbė dar gegužės mėnesį, tačiau „Jagiellonia“ iškėlė paprastą sąlygą – jokių derybų su komandos lyderiais, kol komanda baigs kovas Europoje.

„Jagiellonia“ praėjusią savaitę baigė pasirodymą Europos lygos atrankoje, kai bendru rezultatu 1:3 nusileido Azerbaidžano ekipai „Qabala“.

Nors milijonas eurų Anglijos klubui yra maža suma, „Jagiellonia“ ekipai tai yra solidi išmoka ir reikštų kitų lyderių išsaugojimą.

Praėjusį sezoną „Premier“ lygoje „Middlesbrough“ iškovojo tik 5 pergales, patyrė 20 pralaimėjimų ir 13 sykių sužaidė lygiosiomis. Ekipa užėmė priešpaskutinę vietą ir sugrįžo į „Championship“ divizioną, iš kurio buvo pakilusi tik prieš metus.

Šią vasarą „Middlesbrough“ jau įsigijo du centro puolėjus. „Nottingham Forest“ ekipai už Brittą Assombalongą paklojo 17 mln. eurų, o „Toulouse“ klubui už Martiną Braithwaite'ą – 11 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius