-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

V.Dambrauskas atmetė LFF pasiūlymą ir Lietuvos rinktinei nevadovaus

Vienu pagrindinių pretendentų tapti Lietuvos rinktinės naujuoju treneriu įvardintas Valdas Dambrauskas ir toliau dirbs kaimyninėje Latvijoje. Šios šalies žiniasklaida skelbia, kad Lietuvos futbolo federacija (LFF) norėjo 42 metų pakruojiškį matyti prie nacionalinės komandos vairo, bet jis pasiūlymą atmetė.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Šiuo metu V.Dambrauskas dirba Rygos FS klube. Jį, anot sporto direktoriaus Aleksandro Usovo, lietuvis treniruos ir ateinantį sezoną.

Bendraudamas su sportscenter.com, A.Usovas neslėpė, kad V.Dambrauskas buvo pagrindinis LFF taikinys, bet nusprendė likti Rygoje.

„Lietuvos futbolo federacijos vadovai kreipėsi dėl V.Dambrausko galimybių vadovauti jų nacionalinei komandai. Nesu visiškai įsitikinęs, koks konkrečiai tai buvo pasiūlymas ir ar kalbėta apie sutarties pasirašymą bei konkrečius pinigus, tačiau Valdas tikrai buvo tarp pretendentų. Tačiau jam patinka dirbti Rygoje, jis atsisakė grįžti į Lietuvą ir ateinantį sezoną liks su mumis“, – teigia A.Usovas.

Praėjusiais metais RFS vairą perėmęs lietuvis atvedė komandą prie Latvijos pirmenybių bronzos. Iki tol V.Dambrauskas trejus metus dirbo Vilniaus „Žalgiryje“, su kuriuo du kartus tapo Lietuvos čempionu bei tris sykius kėlė šalies taurę.

LFF prezidentas Tomas Danilevičius anksčiau 15min yra teigęs, jog naujojo trenerio pavardę norėtų paskelbti iki sausio pabaigos.

Įdomu, jog trenerio kol kas neturi ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos rinktinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius