Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 12 08 /14:39

Valdas Ivanauskas su bendražygiais vers LFF valdžią, bet dar nežino – kaip

Buvęs Lietuvos rinktinės trenerio asistentas ir ilgametis futbolininkas Valdas Ivanauskas su bendražygiais susiruošė perimti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) valdymą į savas rankas.
Valdas Ivanauskas
Valdas Ivanauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip praneša naujienų agentūra BNS, 49 metų V.Ivanauskas kartu su buvusiu futbolininku, o dabar verslininku Arūnu Šuika, Kovo 11-osios Akto signataru ir ambasadoriumi Česlavu Okinčicu, verslininku ir futbolo veteranų sąjungos Meistrai atstovu Raimondu Karpavičiumi bei politologu Laurynu Kasčiūnu trečiadienį organizuoja spaudos konferenciją.

Joje dalyviai paskelbs apie savo tikslus dalyvauti naujos LFF vadovybės rinkimuose, o konferenciją pavadino „Nusikalstama Lietuvos futbolui LFF veikla“.

Susisiekus su pačiu V.Ivanausku, jis negalėjo pasakyti, nei kas konkrečiau bus kalbama konferencijoje, nei ar jis bus šios grupės kandidatas į LFF prezidentus.

„Aš dabar žinau tiek pat, kiek jūs. Šiandien vakare bus mūsų susirinkimas, ten padiskutuosime ir nuspręsime, ką ir kaip darysime“, – 15min.lt sakė V.Ivanauskas.

15min žurnalistai moka parašyti straipsnius su iššaukiančiais pavadinimais, kuriuose būna tik maža dalis prasmingos ir...

Posted by Valdas Ivanauskas on Tuesday, December 8, 2015

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius