-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varžovą užpuolęs Nerijus Radžius diskvalifikuotas pusmečiui, tačiau kol kas – tik mėgėjų varžybose

Sekmadienio futbolo lygos (SFL) žiemos turnyro „Omnitel cup“ rungtynėse varžovui kumščiu į galvą smogęs komandos „FK Taip“ narys, buvęs profesionalus futbolininkas Nerijus Radžius diskvalifikuotas pusei metų – iki 2014-ųjų spalio 10 dienos. Tokia pati nuobauda pritaikyta ir jo komandos draugui Egidijui Tarozai.
Nerijus Radžius
Nerijus Radžius / fksuduva.lt nuotr.
Temos: 2 Muštynės Futbolas

Vis dėlto, SFL sprendimas galioja tik VRFS III ir žemesnių lygų varžybose. Tuo tarpu N.Radžius dar atstovauja II lygos Pietų zonos Vilniaus „Gariūnų“ komandai. Šios lygos varžybas organizuoja Lietuvos futbolo federacija (LFF), tad dėl N.Radžiaus likimo II divizione turėtų spręsti LFF drausmės komitetas.

15min.lt rašė, kad vasario 9-os dienos „FK Taip“ ir „FK Viltis“ rungtynėse N.Radžius po varžovo pražangos nusprendė jį paauklėti kumščiais.

37 metų buvęs nacionalinės šalies rinktinės narys pasivijo kamuolį atnešti nuėjusį varžovą ir smogė jam kumščių į galvą iš nugaros. Netrukus kilo susistumdymas, o varžovus kumščiais auklėti bandė ir E.Taroza. Abu futbolininkai iš SFL drausmės komiteto sulaukė griežtų nuobaudų. 500 litų baudą gavo ir „FK Taip“ komanda, kuriai taip pat skirtas įspėjimas, o panašiam incidentui pasikartojus – grėstų išmetimas iš turnyro.

Praėjusiais metais „Sūduvai“ pasitraukus iš kovos UEFA Europos lygoje, labiausiai patyręs komandos futbolininkas Nerijus Radžius baigė profesionalaus sportininko karjerą ir prisijungė prie žemesnių divizionų komandų.

VIDEO: Incidento vaizdo įrašas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius