-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus futbolo savaitė: dar keturi Edgaro Jankausko įvarčiai ir vienintelis likęs nežinomasis

15min, tradiciškai, apžvelgia svarbiausius praėjusios savaitės Vilniaus regiono mėgėjų futbolo pasaulio įvykius.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / Sauliaus Čirbos nuotr.

III lyga. Paskutiniame ture „Ozas“ (47) nebuvo nusiteikęs dalinti dovanų – 5:1 nušlavė TEC ir džiaugėsi čempiono titulu. Kitos prizinės vietos taip pat buvo išsidalintos gana ramiai – aukščiau buvusios komandos iškovojo pergales ir išsaugojo savo pozicijas.

Taip Ukmergės „Spartakas“ (44) 2:1 įveikė Kalvelių „Ave.Ko.“ ir užėmė galutinę antrąją vietą, o Naujosios Vilnios „Granitas“ (42) 3:2 pranoko Pabradės „Intersurgical SŽK“ ir džiaugėsi bronzos medaliais.

IV lyga. Šiame turnyre, skirtingai nei III lygoje, dar liko sužaisti dvejas rungtynes ir jos abi bus svarbios medalių dalybose. Lygos čempionė „Elektrėnų Versmė“ (50) 22-ajame ture įspūdingu rezultatu 12:4 nugalėjo Šalčininkėlių „Visinčią“ ir puikios nuotaikos pradėjo atostogas.

Tuo metu AFK (39) net 8:1 nugalėjo „Imperialą“ ir išliko antrojoje vietoje. Tam įtakos turėjo pagrindinių konkurentų – po 38 taškus turinčių „Kaišiadorių-Baltų“ ir „Širvintų“ – suklupimai. Pirmieji net 0:4 pralaimėjo „Nemenčinei“, o antrieji sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Kruša-Basica“.

Tačiau savo pasiekti Kaišiadorių ir Širvintų komandos dar galės. Kitos lyderės savo kovas jau baigė, o „Kaišiadorys-Baltai“ ir „Širvintos“ dar rungtyniaus lapkričio 5-ąją ir abi turi galimybių pakilti į antrąją vietą.

V lyga. Šiame čempionate kovos visą sezoną vyko itin atkakliai, tačiau nugalėtojų titulą VJFK „Trakai“ (44) užsitikrino dar turėdami vienerias rungtynes atsargoje.

Trakiškiai per savo 21-ąsias rungtynes 4:2 įveikė autsaiderį „Lentvarį“ ir tapo nepavejami konkurentams. Tuo metu antrosios vietos likimą lėmė tarpusavio rungtynių balansas, leidęs sidabro medalius pelnyti „Žaibams-Vilčiai“ (42),

22-ajame ture 4:1 įveikusiems „Granitą-2“. Treti liko taip pat 42 taškus surinkę „Futbolo broliai-Railana“, per savo paskutiniąsias rungtynes 5:3 įveikę „Trivartį“.

VIDEO: „Žaibai-Viltis“ – „Granitas-2“

Šis čempionatas baigsis būtent pastarosios komandos, dar kovojančios dėl išlikimo lygoje, dvikova su čempionais „Trakais“.

SFL taurė. Šis titulas liko paskutinis, kurį šį sezoną gali iškovoti SFL komandos. Turnyro finale penktadienį 21 val. 30 min. susitiks III lygos atstovai – „Aktas“ ir „Ave.Ko.“. Šias rungtynes tiesiogiai transliuos FutboloTV.

Senjorai (35+). Kurį laiką Vilniaus regione lauke futbolą dar žais 35 metų ir vyresnių futbolo gerbėjų turnyro dalyviai. Jo A divizione dar vieną įspūdingą pergalę iškovojo „Prelegentai“ (19), net 10:1 nugalėję „Infrą-ABC“.

Nugalėtojams per šį mačą po 4 įvarčius pelnė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Edgaras Jankauskas ir žurnalistas Vytaras Radzevičius, o po kartą pasižymėjo kiti du praeityje puikiai žinomi futbolininkai – Andrius Skerla ir Rolandas Džiaukštas.

Antrąją vietą užima „Delintra“ (18), šią savaitę 3:0 nugalėjusi „Aktą“.

B divizione naująja lydere tapo „Mostiškės-Tonitra“ (18), 2:0 įveikusį „Užupį“. Už lyderių nugaros liko po 17 taškų turinčios „Ozo tapyrų“ (1:1 su „Granitu“) ir „Nerealo“ (1:3 su PILK) komandos.

Daugiau apie Vilniaus regiono futbolą galima sužinoti tinklalapyje www.vilniausfutbolas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius