Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgirio“ sudėtį sustiprino bosnių kilmės puolėjas iš Švedijos

Artėjant naujajam 2016-ųjų sezonui Vilniaus „Žalgiris“ nutarė dar labiau sustiprinti puolėjų grandį. Prie komandos prisijungė Bosnijos ir Hercogovinos jaunimo rinktinės narys Bahrudinas Atajičius.
Bahrudinas Atajičius
Bahrudinas Atajičius / zaliris-vilnius.lt inf.

Švedijoje gimęs futbolininkas, kuris gali rungtyniauti ne tik puolėjo, bet ir atakuojančio ar krašto saugo pozicijose, patirties sėmėsi vilniečiams gerai pažįstamo „Malmo“ klubo jaunimo akademijoje (nuo 5 iki 16 metų), o jo pasirodymą pastebėjo daugkartinio Škotijos čempiono Glazgo „Celtic“ tuometinis treneris Neilas Lennonas. Į šį klubą žaidėjas persikėlė būdamas vos 16-os.

2013-aisiais B.Atajičius papildė pagrindinę Škotijos klubo komandą, o jau debiutinėse rungtynėse su „Montherwell“ ekipa pelnė ir pirmąjį savo įvartį profesionalo karjeroje. Po metų jaunasis žaidėjas buvo nuomojamas trečios pagal pajėgumą Anglijos lygos „Shrewsbury Town“ komandai, o 2015-aisiais su SJK klubu tapo Suomijos aukščiausios lygos čempionu.

Nors gimė Švedijoje, nuo 2013 metų B.Atajičius buvo kviečiamas į Bosnijos ir Hercogovinos U-21 jaunimo rinktinę, kurioje debiutavo 2014-aisiais. Visgi, puolėjas dar turės galimybę apsispręsti, kurios šalies rinktinėje norės tęsti savo karjerą – Švedijos ar Bosnijos ir Hercogovinos.

Naujasis „Žalgirio“ narys kartu su neseniai komandą papildžiusiu Simonu Stankevičiumi šalies futbolo bendruomenei bus pristatyti ketvirtadienį 11 valandą Vilniaus „Sportima“ manieže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius