Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ su nauju treneriu sezonui ruošis prie Viduržemio jūros

Sausio 8 dieną Vilniaus „Žalgiris“ futbolininkai ir treneriai susirinks į pirmąją treniruotę. Beveik septynias savaites truksiantį pasirengimą naujo sezono kovoms žalgiriečiai pradės ir užbaigs Vilniuje, „Sportimos“ manieže, o sausio pabaigoje – vasario pradžioje surengs treniruočių stovyklą Turkijoje, – rašoma Vilniaus klubo interneto svetainėje fkzalgiris.lt.
A lygoje: „Sūduva“ Marijampolėje talžo „Žalgirį“
A lygoje: „Sūduva“ Marijampolėje talžo „Žalgirį“ / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Iš pradžių tris savaites pamatus sezonui Aurelijaus Skarbaliaus treniruojami futbolininkai klos Vilniuje, o sausio 20 d. žalgiriečiai sostinėje sužais ir pirmas kontrolines rungtynes. Tiesa, jos bus treniruočių pobūdžio, o varžovų vaidmenį atliks jaunieji „Žalgiris B“ komandos futbolininkai. Sausio 27 d. „Žalgirio“ vyrų lauks rimtesnis išbandymas – susitikimas išvykoje su buvusio komandos stratego Valdo Dambrausko treniruojama Rygos RFS ekipa.

Sausio 30 d. žalgiriečiai persikels į Turkiją. Jei pernai „Žalgirio“ komanda sezonui ruošėsi Sidės mieste, tai šį kartą apsistos netoli Antalijos esančiame Laros „Melas Hotel“ viešbutyje. Ant Viduržemio jūros kranto pastatytame 5 žvaigždučių viešbutyje futbolininkų ir trenerių paslaugoms bus ne tik treniruoklių salės, baseinai ir saunos, bet ir puikios kokybės futbolo aikštynai.

Iki vasario 11 d. Turkijoje viešėsiantys žalgiriečiai ne tik intensyviai treniruosis, bet ir sužais trejas kontrolines rungtynes.

Vasario 3 d. „Žalgiris“ išmėgins jėgas su Čekijos aukščiausioje lygoje žaidžiančia Prahos „Bohemians 1905“ komanda, vasario 7 d. susitiks su Rusijos aukščiausioje lygos klubu „Akhmat“ iš Grozno, o vasario 10 d. susigrums su Poltavos „Vorskla“ ekipa iš Ukrainos.

Pasirengimą sezonui „Žalgiris“ užbaigs Vilniuje. Vasario 17 d. 20 val. „Sportimos“ manieže žalgiriečiai draugiškoje dvikovoje susitiks su Suvalkų „Wigry“ ekipa iš Lenkijos. Tai bus paskutinė repeticija prieš oficialų futbolo sezono startą.

2018 m. A lygos čempionatas startuos vasario 24-25 dienomis.

Praėjusį sezoną Vilniaus klubas prarado čempionų titulą ir tenkinosi sidabro medaliais, pirmenybių finiše pralaimėjęs kovą dėl aukso Marijampolės „Sūduvai“.

„Sūduva“ pergalės džiaugsmas
„Sūduva“ pergalės džiaugsmas

Pernai „Žalgiris“ liko ir be Lietuvos futbolo federacijos taurės, turnyro finale pralaimėjęs Kauno „Stumbrui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius