-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ – tarp geriausią formą demonstruojančių klubų UEFA turnyre

Vilniaus „Žalgiris“ šįvakar stos į žūtbūtinę kovą UEFA Konferencijų lygoje, o ją Lietuvos čempionai pasitinka būdami puikios sportinės formos.

Turnyro organizatoriai sudarė geriausią formą demonstruojančių Konferencijų lygos komandų dešimtuką, kurio viduryje atsidūrė ir „Žalgiris“.

Vilniečiai iš pastarųjų penkerių rungtynių Konferencijų ir A lygose laimėjo ketverias.

Vladimiro Čeburino auklėtiniai spalio 6 dieną svečiuose 0:2 nusileido Jerevano „Pyunik“, bet tada spalio 9-ąją A lygos mače 4:0 sutalžė „Jonavą“, spalio 13-ąją namuose 2:1 atsirevanšavo „Pyunik“, spalio 19-ąją svečiuose 1:0 parklupdė „Panevėžį“, o sekmadienį užsitikrino A lygos čempionų titulą namuose 2:1 nugalėdami Kauno rajono „Hegelmann“.

Be to, „Žalgiris“ dar spalio 16-ąją LFF taurės finale per pratęsimą 2:1 įveikė tą patį „Hegelmann“, tad iš tiesų Vilniaus klubas laimėjo jau penkerias rungtynes iš eilės.

Jei Konferencijų lygos organizatoriai būtų užskaitę ir šią pergalę, tai būtų leidę Lietuvos ekipai susilyginti su geriausia forma demonstruojančia ir pastarąsias penkerias rungtynes laimėjusia „Molde“ iš Norvegijos.

Į pirmąjį geriausiai pastaruoju metu žaidžiančių Konferencijų lygos komandų penketą dar pateko ir Belgrado „Partizan“ (Serbija), „Dnipro-1“ (Ukraina) ir Klužo CFR (Rumunija).

Žalgiriečiai savo sėkmingą atkarpą mėgins pratęsti jau šį vakarą, kai 22 valandą stos į labai svarbią akistatą su „Basel“ klubu. Šveicarijoje vilniečiams būtina pasiekti bent lygiąsias, jei nori tęsti kovą dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius