Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečiai bando sustabdyti A.Pukelio žygį į LTOK valdžią

Į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) vykdomąjį komitetą nusitaikęs spalvingos reputacijos Tauragės verslininkas Arūnas Pukelis sulaukė pasipriešinimo. Vilniaus apskrities futbolo asociacijos (VRFS) vadovybė antradienį į Seimą, LTOK ir kitas institucijas išsiuntė raštą, kuriame teigiama, kad A.Pukelio kandidatūra pateikta galimai neteisėtai.

VRFS prezidento Pauliaus Malžinsko pasirašytame rašte prašoma, kad A.Pukelis būtų pašalintas iš LTOK vykdomojo komiteto kandidatų sąrašų.

„Priminsime, jog rugsėjo 10 d. viešoje erdvėje pasirodė informacija, kad LFF Nepaprastųjų atvejų komitetas priėmė sprendimą pateikti LFF viceprezidento Arūno Pukelio kandidatūrą į LTOK Vykdomojo komiteto narius. Būtina pažymėti, kad, vadovaujantis LFF įstatų 37 str. 5 ir 6 punkto nuostatomis, LFF Prezidentas ar jį pavaduojantis viceprezidentas turi pareigą nedelsiant informuoti visus LFF Vykdomojo komiteto narius apie visus LFF Nepaprastųjų atvejų komiteto sprendimus, o LFF įstatų 37 str. 6 p. aiškiai nurodoma, kad visi LFF Nepaprastųjų atvejų komiteto priimti sprendimai turi būti patvirtinti LFF Vykdomojo komiteto artimiausiame LFF Vykdomojo komiteto posėdyje.

Asociacijos VRFS vadovas Paulius Malžinskas nuo rugpjūčio 1 d. yra pilnateisis LFF Vykdomojo komiteto narys. Atkreipiame dėmesį, kad paskutinis LFF Vykdomojo komiteto posėdis įvyko rugpjūčio 1 d., prieš pat LFF konferenciją, bet jame jokie klausimai susiję su Arūno Pukelio kandidatūros teikimu į LTOK Vykdomojo komiteto narius, nebuvo sprendžiami, o šio klausimo nėra ir senesnių LFF Vykdomojo komiteto posėdžių darbotvarkėse. Pažymėtina, kad VRFS nėra žinoma apie LFF Nepaprastųjų atvejų komiteto sprendimą teikti Arūno Pukelio kandidatūrą į LTOK Vykdomojo komiteto narius, nes jokios informacijos nei LFF Prezidentas, nei viceprezidentas nepateikė, o artimiausias LFF Vykdomojo komiteto posėdis, kuriame turėtų būti tvirtinamas LFF Nepaprastųjų atvejų komiteto sprendimas, numatytas tik spalio 27 d., t. y. jau po to kai įvyks LTOK asamblėja.

Vadovaujantis aukščiau išdėstytu, norime atkreipti dėmesį, kad LFF Nepaprastųjų atvejų komiteto sprendimas dėl Arūno Pukelio kandidatūros į LTOK Vykdomojo komiteto narius teikimo dar nėra patvirtintas LFF Vykdomojo komiteto posėdyje, kaip to reikalauja LFF įstatai, todėl toks Arūno Pukelio kandidatūros teikimas yra galimai neteisėtas ir neatitinka LFF įstatuose nurodytos tvarkos.

Taigi, atsižvelgiant į anksčiau išdėstytą, šiuo prašome LTOK imtis veiksmų, kad LFF viceprezidentas Arūnas Pukelis būtų pašalintas iš kandidatų į LTOK Vykdomojo komiteto narius, kadangi jo kandidatūros pateikimo tvarka yra galimai neteisėta ir neatitinkanti LFF įstatų reikalavimų.

Tikimės teisingo ir sąžiningo Jūsų požiūrio ir sprendimų“, – rašoma vilniečių išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius