Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijoje komanda laikėsi socialinių atstumų aikštėje: praleido 37 įvarčius

Vokietijos žemesnės lygos komanda „SG Ripdorf/Molzen II“ patyrė pralaimėjimą 0:37, nes aikštėje turėjo tik septynis žaidėjus, tačiau ir šie laikėsi socialinių atstumų, nes baiminosi koronaviruso.
Dezinfekuojami futbolo kamuoliai
Dezinfekuojami futbolo kamuoliai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ilceno mieste įsikūrusi komanda susitiko su to to paties miesto „SV Holdenstedt II“ ekipa „3. Kreisklasse“ lygoje – vienoje žemiausių Vokietijos futbolo sistemoje.

Ankstesnėse rungtynėse „Holdenstedt II“ žaidėjai turėjo kontaktą su varžovu, kuriam vėliau patvirtinta COVID-19 infekcija, todėl „SG Ripdorf/Molzen II“ futbolininkai nesijautė saugūs.

„Mes bandėme atšaukti rungtynes, tačiau varžovai norėjo žaisti“, – ESPN sakė vienas sutriuškinto klubo vadovų Patrickas Ristowas.

Kadangi bijojo koronaviruso, eilė žaidėjų atsisakė žengti į aikštę ir „SG Ripdorf/Molzen II“ surinko tik 7 žaidėjus – mažiausią galimą sudėtį futbole.

„Esame dėkingi tiems septyniems savanoriams, kitaip klubas būtų gavęs 200 eurų baudą, o tokia suma mums nėra maža, ypač pandemijos akivaizdoje“, – sakė P.Ristowas.

Kai rungtynės prasidėjo, „SG Ripdorf/Molzen II“ septyni žaidėjai atidavė kamuolį varžovams ir tiesiog nuėjo prie šoninės linijos.

VIDEO: Wegen Corona-Angst: SG Ripdorf/Molzen II verliert absichtlich gegen SV Holdenstedt II mit 0:37 (!)

Tuomet varžovai pelnė įvartį, o teisėjas parodė geltoną kortelę nežaidusios komandos kapitonui už nesportišką elgesį.

„Varžovai mūsų nesuprato, bet mes nenorėjome rizikuoti. Nenorėjome rizikuoti niekuo. Likusią mačo dalį mūsų žaidėjai buvo aikštėje, bet tik stovėjo vietoje, laikėsi socialinio atstumo ir nepriartėjo prie varžovų per mažesnį nei 2 metrų atstumą“, – pasakojo P.Ristowas.

„SV Holdenstedt II“ nesikuklino ir sumušė 37 įvarčius, o nugalėtojų treneris vėliau sakė, kad nebuvo jokios priežasties nukelti rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius