Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Watford“ įsigijo naują vartininką, Giedrius Arlauskis sezoną gali baigti Rumunijoje

Geriausias 2014 metų Lietuvos futbolininkas ir Bukarešto „Steaua“ klubo didvyris Giedrius Arlauskis greičiausiai nebeišbėgs į aikštę „Premier“ lygoje. Nei sirgalių, nei komandos vadovų neįtikinęs lietuvis klube turi naują konkurentą ir sezoną greičiausiai užbaigs kitur.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį „Watfrod“ klubas iš „Sunderland“ įsigijo buvusį „Manchester City“ atsarginį vartininką Costelį Pantilimoną. 

28 metų rumunas nuo 2014 metų atstovavo „Sunderland“ ir jau yra sužaidęs 45 rungtynes „Premier“ lygoje. Su naujoku pasirašyta 3,5 sezono sutartis.

Šis „Širšių“ žingsnis greičiausiai reiškia, kad klubas C.Pantilimoną mato kaip pagrindinį komandos vartininką po to, kai 34-erių Heurelho Gomesas baigs karjerą.

„Watford“ klubo pranešimas apie C.Pantilimono įsigijimą „Twitter“ socialiniame tinkle sutiktas džiugiomis sirgalių žinutėmis. Klubo gerbėjai kone vienbalsiai nutarė, kad naujokas bus puikus pakeitimas veteranui H.Gomesui, o G.Arlauskis liks tik trečiuoju vartininku.

Apžvalgininkai spėja, kad G.Arlauskis gali būti parduotas arba pagal nuomos sąlygas išsiųstas į kitą klubą.

Rumunijos žiniasklaida mirga pranešimais, kad vienas realiausių variantų yra „Steaua“ klubas, tačiau Rumunijos komandai G.Arlauskio alga yra per didelė. Į Bukarešto klubą G.Arlauskis gali sugrįžti tik tuo atveju, jei dalį algos mokės „Watford“ arba lietuvis sutiks ją susimažinti.

Dar vienas minimas variantas – Ispanijos „Primera“ lygos Barselonos „Espanyol“ klubas.


„Premier“ lygos naujoke „Watford“ po 22 rungtynių rikiuojasi 12-a, tačiau pralaimėjo ketverias pastarąsias rungtynes.

G.Arlauskis „Steaua“ klube žaidė 2014-15 m. sezone ir padėjo komanda tapti šalies čempione bei triumfuoti taurės turnyre. Per 25 Rumunijos lygos rungtynes lietuvis praleido 16 įvarčių, o 13 kartų išsaugojo vartus tuščius.

Praėjusių metų lapkričio 28-ąją jis sužaidė 23 minutes „Premier“ lygoje, kai H.Gomesas rungtynėse su „Aston Villa“ patyrė traumą. Lietuvis po mačo sulaukė daug kritikos, o H.Gomeso trauma nebuvo rimta, tad veteranas toliau gina komandos vartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius