-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatingas vakaras D.Čeryševui: su šalimi, kurioje gimė, prieš šalį, kurioje užaugo

Denisui Čeryševui sekmadienio vakaras bus ypatingas. Jis ruošiasi su savo gimtosios šalies komanda mesti iššūkį šaliai, kurioje užaugo. Ir darys jis tai pasaulio čempionato aštuntfinalyje.
Denisas Čeryševas
Denisas Čeryševas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Čeryševas gimė Rusijoje, tačiau didžiąją gyvenimo dalį praleido Ispanijoje, kur jo tėvas – taip pat futbolininkas – žaidė ir treniravo kelias komandas.

Tikimasi, kad Rusijos rinktinės atstovas mačą sekmadienį pradės startinėje sudėtyje ir su komandos draugais bandys pateikti staigmeną ir eliminuoti galinguosius ispanus.

27-rių „Villarreal“ klubo atstovas į pasaulio čempionatą atvyko su suolo žaidėjo vaidmeniu. Jis taip pat yra tik vienas iš dviejų rusų rinktinėje, kurie rungtyniauja ne savo šalies čempionate.

Tačiau D.Čeryševo vaidmuo kaipmat pasikeitė, kai dėl traumos teko ieškoti pamainos Alanui Dzagoevui. Dabar D.Čeryševas savo sąskaitoje turi tris įvarčius.

„Esame atsipalaidavę ir pasirengę padaryti savo darbą“, – spaudos konferencijoje šeštadienį kalbėjo futbolininkas, kuris laisvai atsakinėjo į klausimus ir rusiškai, ir ispaniškai.

D.Čeryševas neslėpė, kad Rusija mače su Ispanija bus aiški autsaiderė, tačiau pabrėžė, kad šiais laikais laimėti gali bet kuri komanda.

Būdamas vaikas, D.Čeryševas paskui tėvą kraustėsi po įvairius Ispanijos miestus, kol galiausiai nutūpė Madrido „Real“ akademijoje, kurioje ir pradėjo futbolininko kelią.

„Scanpix“/AP nuotr./Denisas Čeryševas
„Scanpix“/AP nuotr./Denisas Čeryševas

Rusija tokio lygio rungtynių, kokios laukia sekmadienio vakarą, nežaidė jau 10 metų. 2008-siais ta pati Ispanija užbaigė rusų žygį Europos čempionato pusfinalyje.

Vyresnysis Dimitris Čeryševas sakė, kad dabartinė Ispanija neturi tokios pajėgios komandos kaip tuomet, todėl Rusija turi „didelius šansus nugalėti“.

Tiesa, jo sūnus tokiais pareiškimais nesišvaistė.

„Rytoj bus vakarėlis, ypač žiūrovams. Jiems reikia mėgautis rungtynėmis ir savo komanda. Mes turime atiduoti 200 procentų, tai yra mūsų atsakomybė“, – sakė D.Čeryševas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius