Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Žalgirį“ pagaliau nukovęs A.Skerla patenkintas – žaidėjus pasiekė į galvas kaltas prašymas

Kauno rajono „Hegelmann“ nutraukė šešių pralaimėjimų Vilniaus „Žalgiriui“ seriją ir gerokai sustiprino savo galimybes pasipuošti A lygos bronza. Komandos treneris Andrius Skerla liko patenkintas žaidėjų nusiteikimu priešpaskutinėse sezono rungtynėse.

„Hegelmann“ į aikštę žengė jau žinodami, kad pagrindinis konkurentas dėl trečios vietos – „Šiaulių“ klubas – sužaidė lygiosiomis su Telšių „Džiugu“, ir pergalės prieš „Žalgirį“ atveju „Hegelmann“ taškais su šiauliečiais susilygintų.

„Sunku pasakyti, kas dėjosi žaidėjų galvose, bet visą savaitę kartojau jiems, kad noriu į paskutines sezono rungtynes ateiti taip, kad jos kažką lemtų“, – sakė A.Skerla.

Jei paskutiniajame ture „Hegelmann“ įveiks „Kauno Žalgirį“, „Šiaulių“ ir „Bangos“ rungtynių rezultatas bronzos dalyboms įtakos neturės.

„Šiandien nuo pirmos iki paskutinės sekundės buvome geresnė komanda. Žaidėjai pildė viską, ką buvome suplanavę. Noriu pasveikinti žaidėjus, nes įtampos vis tiek buvo. Nors ir žaidėme su komanda, kuri nei kils, nei kris, norint laimėti prieš tokį varžovą vis tiek reikia sužaisti geras rungtynes. Šiandien žaidėjai tai ir padarė“, – kalbėjo A.Skerla.

„Žinojome, kad turi greitus puolėjus, stiprią vidurio liniją – pirmiausia turėjome apsiginti, o atakose būti agresyvus. „Žalgiris“ mėgsta žaisti su kamuoliu, kai turi kamuolį – nori žaisti, bet sunkiau bėga į gynybą, reikėjo tai išnaudoti ir mums tai pavyko“.

„Hegelmann“ futbolininkai prieš „Žalgirį“ nebuvo laimėję devynių rungtynių iš eilės (D2L7), o pastarąjį kartą vilniečius buvo įveikę 2021 metų gegužę.

VIDEO: Andriaus Skerlos komentaras (2023-11-04)
Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius