Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žalgirio“ kapitonas T.Šimkovičius: „Kai žaidžiame 100 procentų, esame geriausia komanda Lietuvoje“

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) turės turnyro ketvirtfinalio rungtynėse FK „Žalgiris“ sekmadienį Marijampolėje 4:1 (2:0) sutriuškino vietos „Sūduvą“.
Tomašas Šimkovičius
Tomašas Šimkovičius / Arūno Kisieliaus nuotr.

Po pergalės žalių ir baltų komandos kapitonas Tomašas Šimkovičius teigė, kad žalgiriečiai visais aspektais buvo geresni ir nusipelnė pergalės.

„Atvirai kalbant, galėjome įmušti ir daugiau įvarčių, bet užteko ir šių keturių. Šiandien pamatėme, kaip galime žaisti būdami optimalios sudėties. Tiesa, trūko Serge‘o Nyuiadzio, Diego Oyarzuno ir Georgo Freidgeimo, tad realiai mes galime būti dar geresni. Bet kai visi aikštėje dirba ir žaidžia dėl komandos, mes galime pasiekti pačius geriausius rezultatus“, – tikino 31 metų futbolininkas.

Paskutinį kartą Marijampolėje „Žalgiris“ šeimininkus trijų įvarčių persvara buvo įveikęs 2013 m. balandį. Šį sezoną tai buvo jau antra „Žalgirio“ pergalė Marijampolėje iš eilės.

Vis dėlto, T.Šimkovičiaus teigimu, ji nebuvo tokia lengva, kaip galima būtų spręsti žvelgiant tik į galutinį rezultatą.

„Mes tikėjomės, kad bus sunkios rungtynės, taip ir buvo. Bet visi žaidėme iš visų jėgų, laikėmės trenerių nurodyto plano. Kaip ir sakiau, man atrodo, kad kai visi žaidžiame 100 procentų, esame geriausia komanda Lietuvoje. Tačiau LFF taurės mes dar nelaimėjome.

Manau, kad visi puikiai pamena, kas nutiko pernai, kai „Žalgiris“ pusfinalyje nugalėjo „Sūduvą“, tačiau finale nusileido Kauno „Stumbrui“. Privalome išlikti susikaupę ir kiekvienose rungtynėse žaisti iš visų jėgų. Jei išsaugosime tokį pat nusiteikimą, mūsų tikrai niekas nesulaikys“, – užtikrino T.Šimkovičius.

VIDEO: „Vieni vartai“: patį Kauno „Žalgirį“ pranokusi „Sūduva“ ir rinktinės startas Tautų lygoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius