Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 01 /16:28

„Žalgiryje“ atsisveikinimai nesibaigia: komandą palieka buvęs „Liverpool“ puolėjas

Vilniaus „Žalgiris“ tęsia atsisveikinimus. Praėjusią savaitę su Deividu Šemberu išsiskyręs sostinės klubas pirmadienį tarė „sudiev“ garsiausiam savo žaidėjui.
Davidas Ngogas
Davidas Ngogas / Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr.

15min šaltiniai patvirtino sportas.lt paskelbtą informaciją, kad anksčiau „Liverpool“ klubo garbę gynęs D.Ngogas „Žalgiryje“ nebežais.

Vėliau kalbintas Vilniaus „Žalgirio“ komunikacijos direktorius Povilas Žarnauskas 15min sakė, kad puolėjas nusprendė baigti futbolininko karjerą, apie tai klubą jis esą informavo sekmadienį.

Kol kas yra sprendžiamas sutarties nutraukimo klausimas, į prancūzo vietą bus ieškomas naujas žaidėjas.

Puolėjas Lietuvoje spėjo sužaisti vos trejas rungtynes: dukart išbėgo į aikštę A lygoje, taip pat dalyvavo Supertaurės mače.

Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr./Davidas Ngogas
Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr./Davidas Ngogas

Pirmajame A lygos ture į „Panevėžio“ vartus prancūzas įmušė įvartį.

Savo karjerą jis pradėjo PSG klube, kur debiutavo sulaukęs vos 17-os ir sužaidė 24 mačus. Vėliau jį įsigijo „Liverpool“. Šiame klube jis per 94 rungtynes įmušė 19 kartų ir atliko šešis rezultatyvius perdavimus.

Taip pat D.Ngogas yra atstovavęs: „Bolton Wanderers“, „Swansea“, „Stade Reims“, Graikijos „Panionios“, Škotijos „Ross County“ ir „Honved“.

Jo patirties bagažas – įspūdingas. Anglijos „Premier“ lygoje sužaisti 99 susitikimai, „Ligue 1“ – 61, „Championshipe“ – 48.

Pastaruosius pusantrų metų jis praleido Vengrijoje, kur „Honved“ gretose per 41 rungtynes įmušė 15 įvarčių ir atliko šešis rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius