Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgiris“ nukovė A lygos autsaiderius

Titulą ginantis Vilniaus „Žalgiris“ iškovojo trečią pergalę iš eilės, visgi, šis laimėjimas nebuvo toks triuškinantis kaip pastarieji du. 32-ojo turo rungtynėse svečiuose žalgiriečiai rezultatu 3:1 (2:0) palaužė jau 26-ąjį kartą pralaimėjusį Kėdainių „Nevėžį“.
Vilniaus „Žalgiris“
Vilniaus „Žalgiris“ / nuotr. fkzalgiris.lt

„Žalgiriui“ pavyko išsiveržti į priekį 22-ąją minutę, kai baudos aikštelės prieigose kamuolį sustabdęs Francis Kyeremeh smūgiavo į patį vartų kampą. Tai devintasis futbolininko iš Ganos įvartis šiemet ir pirmasis nuo birželio 27 dienos.

Kėlinio pabaigoje tas pats F.Kyeremeh po Hugo Videmonto perdavimo mušė kamuolį į virpstą.

51-ąją minutę suveikė dviejų kroatų duetas. Tomislavas Kišas baudos aikštelėje surado Josipą Tadičių, kuris pažeme nukreipė kamuolį į dešinį vartų kampą – tai buvo aštuntasis J.Tadičiaus taiklus smūgis šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Čempionai kiek sumažino apsukas ir už tai 80-ąją minutę buvo nubausti. Junioras Timite atmetė kamuolį Aretui Gėgžnai, o po keitimo aikštėje pasirodžiusi „Nevėžio“ legenda mušė nepriekaištingai.

Vis dėlto sukurti stebuklo šeimininkams nepavyko – po 6 minučių į baudos aikštelę įsiveržęs H.Videmontas galingu šūviu vėl atstatė turėtą pranašumą bei įmušė jau 12-ąjį įvartį šiemet.

Po šio laimėjimo „Žalgiris“ yra surinkęs 62 taškus ir tik tašku atsilieka nuo maču daugiau sužaidusios Marijampolės „Sūduvos“. „Nevėžis“ turi 10 taškų bei iš paskutinės vietos nepakils.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius