Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žalgiryje“ – legionierius iš Kongo DR

Įsibėgėja Lietuvos futbolo čempiono Vilniaus „Žalgirio“ komplektacija artėjančiam sezonui – pasiektas susitarimas dėl legionieriaus Joelio Feu D‘or Bopesu atvykimo.
Joelis Feu D‘or Bopesu
Joelis Feu D‘or Bopesu / nuotr. Elvio Žaldario

Futbolininkas jau yra Vilniuje ir iš pradžių atliks medicininę apžiūrą. Žaidėjo kontraktas įsigalios po sėkmingos apžiūros.

Iš Kongo DR kilęs, Prancūzijos pilietybę turintis J.Bopesu įprastai rungtyniauja kairiojo krašto gynėjo ir saugo pozicijose.

J.Bopesu, kuris prieš kelias dienas pažymėjo 27-ąjį gimtadienį, jau turi patirties Baltijos šalyse. Prieš dvejus metus jis atstovavo „Riga“ komandai ir su ja laimėjo Latvijos čempionatą, žaidė UEFA Čempionų lygos ir Europos lygos atrankos varžybose.

Praėjusiais metais J.Bopesu žaidė Ukrainos čempionate, „Lviv“ komandoje. Ten jis sužaidė 13 rungtynių.

Legionieriaus karjerą futbolininkas pradėjo 2018 m. ir rungtyniavo Šiaurės Makedonijoje, „Skopje“ ir Skopjės „Rabotnički“ komandose. Su pastarąja žaidė UEFA Europos lygoje.

Karjeros pradžioje J.Bopesu atstovavo kelioms Prancūzijos žemesnių lygų ekipoms – „Chateauroux“, „AC Arles-Avignon“, „Calais“, „SAS Epinal“.

„Arles-Avignon“ gretose tuomet dar 20-metis futbolininkas pasirodė aikštėje ir „Ligue 2“ pirmenybėse. Tuo metu šioje lygoje žaidė ir dabartinis žalgirietis H.Videmontas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius