Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žiemos perėjimų langas – svarbiausi sausio 3-osios gandai

Pirmasis naujųjų metų mėnuo itin įdomus futbolo pasaulyje – atsidarė sausio mėnesio perėjimų langas. 15min pateikia įdomiausius ir svarbiausius sausio 3-osios gandus bei jau įvykusius sandėrius.
Pierre'as-Emerickas Aubameyangas
Pierre'as-Emerickas Aubameyangas / „Scanpix“ nuotr.
  • „Arsenal“ klubas yra pasirengęs suploti didžiulę pinigų sumą už vieną rezultatyviausių pasaulio puolėjų 2015 metais – „Borussia“ lyderį Pierre'ą-Emerycką Aubameyangą. Tai gali atsieiti 42 mln. svarų sterlingų („The Sun“).
  • „Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras teigė, kad žiemą įsigys bent vieną  naują žaidėją („Sky Sports“). Jau anksčiau skelbta, kad Londono klubas sutarė su egiptiečiu Mohamedu Elneny.
  • „Paris Saint-Germain“ tikisi į komandą prisivilioti jau dvejus metus stebimą „Stoke City“ puolėją Marko Arnautovičių („Daily Mirror“).
  • „Barcelona“ ekipa „Liverpool“ taikinį vartininką Marcą-Andre Ter Stegeną vertina mažiausiai 20 mln. svarų („Daily Mirror“).​
  • „Southampton“ saugas Sadio Mane nežaidė šeštadienio ekipos rungtynės, o tai dar labiau pakurstė gandus apie galimą persikėlimą į „Manchester United“. „Šventųjų“ treneris Ronaldas Koemanas teigė, kad S.Mane nežaidė dėl klubo drausmės pažeidimo, o ne galimo sandėrio.
  • Į lenktynes dėl vaidmeniu Madrido „Real“ klube nepatenkinto Isco įsitraukė ir „Milan“ („Tuttosport“).
  • „Barcelona“ įsigys dar vieną puolėją – juo taps Vigo „Celta“ žibantis 29-erių Nolito, kuris dėl katalonų atsisakė „Arsenal“ pasiūlymo („Sport“).
  • Žiemą „Stoke City“ gali prarasti Bojaną Krkičių, kurio sutartyje yra numatyta vos 10 mln. svarų išpirkos galimybė („Mirror“).
  • "Chelsea" žaisti negaunantis Loicas Remy gali persikelti į kitą Anglijos komandą. Kandidatės – "Aston Villa", "Swansea" ir "Norwich" ("The Sun").

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius