Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 19

15min.lt kviečia žiūrėti: lietuviškai įgarsintas EPT Londono mūšis

15min.lt tęsia tradiciją ir siūlo penktadienio vakarą praleisti stebint aukščiausios prabos pokerio mūšį Europos pokerio turo (EPT) ringe.
EPT Londone
EPT Londone

Šį kartą kviečiame stebėti jau trečiąją lietuviškai įgarsintą TV laidą iš aštuntojo EPT sezono Londono etapo, kuriame iš 691 žaidėjo beliko vos 40 ištvermingiausių, tarp kurių ir lietuvis Justas Semaška.

Tarptautinėje pokerio kovoje kortas sukryžiavo žaidėjai iš viso pasaulio. Savaime aišku, keturiasdešimtuke matysite ir ryškiausias pokerio žvaigždes. 

Roberto Romanello, Salvatore Bonavena ir Jose Barbosa siekia antrojo EPT titulo. Tačiau jų kelyje Bejaminas Spindleris, Martinsas Adeniya ir Samas McDonaldas – žaidėjai, kurie pasirūpins, kad kelias link prestižinio titulo dublio čempionams apkarstų.

Šalia ištikimo jūsų pagalbininko, komentatoriaus Gaudriaus Dzikaro šį kartą įsitaisė pokerio profesionalas iš Kauno Vytautas Milbutas.

Linkime malonios peržiūros.

VIDEO: EPT8 Londonas. 3 dalis

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius