Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 19

15min.lt rodo: EPT Berlyno etapo kova lietuviškai įgarsintoje TV laidoje, penktoji dalis

Tradicinėje mūsų skilties rubrikoje pristatome dar vieną lietuviškai įgarsintą TV laidos epizodą. Šį kartą aštuntojo Europos pokerio turo (EPT) sezono, Berlyno etapo dalyviai kovos dėl vietos trečioje festivalio dienoje.
Aukščiausių įpirkų turnyro finalinio stalo akimirkos
Viktoras Blomas (centre) / pokerstarsblog.com nuotr.

Internetinio pokerio legenda Viktoras Blomas Berlyne siekė iškovoti savo pirmąjį EPT titulą. Tuo tarpu „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) čempionas Bertrand'as Grospellier ir 2011 metų EPT čempionas Vladimiras Geškenbeinas, bandė užsitarnauti po antrąjį trofėjų. 

Startines dienas įveikę ir pasirodymą EPT tęsiantys žaidėjai, nepailsdami kovoja dėl dalies iš 3 725 000 eurų prizinio fondo. Praeitame šios laidos epizode matėte kaip iš kovos pasitraukė „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės Jonathanas Duhamelis ir Eugene Katchalovas. Kuriems profesionalams šį kartą teks užleisti vietas ištvermingesniems varžovams?

Kaip visuomet stebėti pokerio meistrų pasirodymus jums padės nuolatinis EPT laidų komentatorius Gaudrius Dzikaras ir Berlyno etapo laidų serijoje jam talkinantis pokerio profesionalas Marius Mačiukas.

Linkime malonios peržiūros. 

VIDEO: EPT Berlyno ME. 5 dalis

 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius