Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 04

15min.lt rodo: Europos pokerio turo Dovilio etapo pagrindinis turnyras tiesiogiai

Vakar, vasario 3d., startavusio Europos pokerio turo (EPT) Dovilio etapo pagrindinio turnyro mūšio lauke žetonų lyderio poziciją užsiėmė kambario „PokerStars“ kvalifikacinio turnyro laimėtojas Jesperas Feddersenas. 1B dienos tiesioginė transliacija iš Prancūzijos 15min.lt eteryje prasidės 15 valandą 45 minutės.
Jesperas Feddersenas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Jesperas Feddersenas / PokerStarsBlog.com nuotr.

Šių metų EPT Dovilio etapo pagrindinis turnyras išskirtinis tuo, kad tiesioginės video transliacijos iš kovos prasidėjo nuo pat pirmosios renginio dienos. Ištisas devynias valandas pokerio entuziastai visame pasaulyje stebėjo, kas vyksta 1A dienos ringe.

Šiandien, vasario 4 dieną, 15min.lt pokerio rubrikos eteryje vėl pakviesime jus mėgautis aukščiausios klasės pokeriu. Tiesioginė transliacija iš Prancūzijos mūsų eteryje startuos 15 valandą 45 minutės. Būtent šiandien startuoti turi ir keturi Lietuvos pokerio profesionalai – Liutauras Armanavičius, Laurynas Levinskas, Vincas Tamašauskas ir Justas Semaška. Tikimės, kad burtai bent vieną mūsiškį atves ir prie TV stalo, tad galėsime tiesiogiai stebėti jo žaidimą.

Kovos prie televizinio stalo nuo pat pirmosios festivalio dienos – ne vienintele šio EPT sezono naujiena. Pirmą kartą istorijoje į vieną šventę sujungti du prestižiniai pokerio festivaliai. EPT ir Prancūzijos pokerio serijos (FPS) susijungimas pavertė Dovilio etapą didžiausių pokerio renginiu, kuris kada nors vyko Prancūzijoje. Didžiojo festivalio ringe per dešimt dienų pokerio meistrai susigrums net 48-iuose turnyruose.

1A dienos kovoje, EPT Dovilio etapo pagrindiniame turnyre prisiregistravo solidus žaidėjų kiekis – net 307 pokerio entuziastai. Tarp startavusių netrūko ir ryškiausių pokerio žvaigždžių. Stebėjome komandos „PokerStars Pro“ narių Matthiaso Del Meulderio ir Vanessos Rousso, EPT čempiono Zimnano Ziyardo, pokerio žvaigždės iš Ukrainos Sergejaus Baranovo, aukščiausios klasės pokerio meistro iš Vokietijos Marvino Rettenmaierio ir kitų nemažiau ryškių pokerio asmenybių kelionę antrosios turnyro dienos link.

Tačiau ne visiems profesionalams diena susiklostė taip kaip norėjosi. 1A dienos slenkstis pasirodė per auštas „PokerStars Pro“ vėliavnešiams Jonathanui Duhameliui, Eugene Katchalovui ir Marcinui Horecki. Pirmame turnyro etape suklupo ir EPT čempionas Davidas Vamplew.

1B diena Dovilije startuos jau po kelių valandų. Po kelių valandų prie žaidėjų prisijungti galės ir pokerio entuziastai, stebintys kovą visame pasaulyje. Primename, kad tiesioginę video transliaciją iš Prancūzijos 15min.lt pokerio rubrikos eteryje galėsite stebėti nuo 15:45.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius