Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 17

„Betsafe“ kviečia į kovas dėl vietų „Žvejo iššūkyje“

Populiariausias lietuviškas pokerio turnyras „Žvejo Iššūkis“ grįžta po „Betsafe“ vėliava. Organizatoriai kviečia vietas jame užsitikrinti gausybėje virtualių atrankų. Kvalifikaciniai turnyrai „Betsafe“ kambaryje prasideda jau šiandien.
Betsafe Žvejo iššūkis / organizatorių nuotr.
Betsafe Žvejo iššūkis / organizatorių nuotr.

Jau nuo liepos 17 dienos kambaryje „Betsafe“ internetinio pokerio žaidėjai turi galimybę varžytis turnyruose, kurių laureatai pelnys vietas populiariausiame visų laikų Lietuvos pokerio turnyre „Žvejo iššūkis“.

Šis turnyras, kuriame vėl tikimasi pamušti Lietuvos pokerio rekordus, jau ateinantį rugsėjį vyks Vilniuje, o kol yra šiek tiek laiko, šventės organizatoriai kviečia taupyti pinigus ir 200 eurų vertės bilietus į kovą pelnyti atrankose, kurios prasideda ir nuo „Freebuy“ formato.

Per ateinančias savaites „Betsafe“ kambaryje vykstančiuose kvalifikaciniuose turnyruose bus išdalinta ne mažiau nei 50 bilietų į „Žvejo iššūkį“, o atrankinių turnyrų įpirkos prasideda nuo 0 eurų. Kasdien nuo 18 valandos kambaryje „Betsafe“ vyks nemokami atrankiniai turnyrai, kurių laureatai pelnys bilietus į savaitės finalus. 19 valandą kasdien, bilietus į savaitės finalus galėsite iškovoti 1 euro įpirkos turnyruose su atsipirkimais. Šiose kovose atitinkamai garantuojamos dvi ir trys vietos savaitės finaluose.

Taupantys laiką į sekmadieniais vyksiančius savaitės finalus gali įsipirkti tiesiogiai. 10 eurų įpirkos kovose kas savaitę bus išdalinta ne mažiau nei po tris bilietus į 200 eurų įpirkos „Žvejo iššūkio“ turnyrą. Naujiems „Betsafe“ kambario žaidėjams bilietai į savaitės finalą atiteks vos atlikus pirmą įnašą į kambario sąskaitą, taigi naujokai turės galimybę savo karjerą pradėti tiesiogiai populiariausiame Lietuvos pokerio turnyre.

„Žvejo iššūkis“ – populiariausias Lietuvoje vykstantis gyvo pokerio turnyras, kuriame jau ne sykį buvo pamušti didžiausio prizinio fondo ir gausiausio žaidėjo kiekio rekordai. Pavasarį vykęs festivalis išsiskyrė ir dviem užsienio serijose tokiais populiariais žaidėjų vakarėliais.

Įprastai ši serija rengiama dusyk per metus ir antrasis festivalis vyks rugsėjo 8-17 dienomis. „Betsafe“ kambario vadovai neabejoja, kad ir šį kartą Lietuvos pokerio rekordai bus pamušti, tad paskubėkite registruotis atrankose ir nepraleiskite progos tapti Lietuvos pokerio istorijos dalimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius