-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 24

Daina Gudzinevičiūtė: „2014-ieji – gerų emocijų metai“

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentės Dainos Gudzinevičiūtės žvilgsnis į besibaigiančius metus ir šventinis sveikinimas.
LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė
LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė / Alfredo Pliadžio nuotr.


„Paprastai visi metai būna geri, kuo nors išskirtini. Vieni būna derlingesni pasiekimų ir medalių, kiti gal ne tokie derlingi, bet įsimintini. Kol vyksta sportinis gyvenimas, propaguojamos olimpinės idėjos, kuriomis vadovaudamiesi gerbiame savo varžovus. Visi metai suteikia daug džiaugsmo.
 
Sportas grūdina dvasią, moko siekti tikslų, skatina būti pagarbesnius vieni kitiems, nepaisant rasės, lyties, tikėjimo. Pergalės niekada neateina per vieną dieną. Ir jeigu jos nepasiekiamos šiandien, tai, visiems dirbant kartu, jos ateis kitais metais. Reikia tik nenusiminti, tikėti savo jėgomis ir siekti užsibrėžto tikslo. 

2014-ieji visiems įsiminė kaip Sočio olimpinių žiemos žaidynių metai

Atrodo, ką tik vyko Sočio olimpinės žiemos žaidynės, gyvenome jų nuotaikomis, o dabar vėl prasideda žiema, mūsų laukia nauji renginiai, nauji projektai. 

2014-ieji visiems įsiminė kaip Sočio olimpinių žiemos žaidynių metai. Mums labai svarbios buvo ir Nandzingo antrosios olimpinės jaunimo žaidynės – jos Lietuvos sportininkams buvo ypač sėkmingos. Iškovoti trys aukso, trys sidabro ir du bronzos medaliai visus nuteikia labai optimistiškai. 


Auga talentingi jaunuoliai, jie nepastebimai užaugs ir subręs, taps tikraisiais olimpiečiais. Lietuvos jaunimas buvo puikiai pasirengęs Nandzingo išbandymams, gražiai surengtos pačios olimpinės jaunimo žaidynės. Viso pasaulio jaunieji sportininkai pasiekė svarių rezultatų, tai rodo, kad jie buvo verti tos džiaugsmingos šventės Nandzinge. 

Patyrėme begalę gerų emocijų, sirgdami už savo sportininkus. Jie visi padarė, ką galėjo, o dauguma rungtyniavo gal netgi geriau, nei galėjo, nugalėjo save. Jaunųjų rezultatais galime tik džiaugtis ir laukti, kad sportininkai ir toliau tobulės, žengs tvirtą žingsnį didžiojo sporto link.

Su kiekvienais metais visada sunku skirtis. 2015-ieji vėl bus kupini įdomių sportinių įvykių. Laukia du olimpiniai festivaliai: žiemos – Austrijoje ir vasaros – Tbilisyje, taip pat pirmosios Europos žaidynės Baku. 

Su kiekvienais metais visada sunku skirtis. 2015-ieji vėl bus kupini įdomių sportinių įvykių. Laukia du olimpiniai festivaliai: žiemos – Austrijoje ir vasaros – Tbilisyje, taip pat pirmosios Europos žaidynės Baku. 
 

Tai pagrindiniai mūsų startai kitąmet. Tarptautinio olimpinio komiteto kompleksinių renginių vis gausėja, nėra buvę tokių metų, kad jų nevyktų. Turime dėl ko dirbti, kuo džiaugtis ir ko siekti. 

Kiti metai bus ypač svarbūs ir mūsų patiems geriausiems sportininkams – vyks pagrindinė atranka į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Du mūsų buriuotojai jau iškovojo kelialapius į jas. Kai kurių sporto šakų atranka vyks ir per Europos žaidynes Baku. 

Artėjant Naujiesiems, visiems linkiu niekada nepamiršti sporto, olimpizmo, kad be tikslo siekimo, judėjimo į priekį niekas nevyksta šiame pasaulyje. Sportininkams linkiu gerų, sveikų, turiningų ir laimingų metų – lai išsipildo visos jūsų svajonės. Pelnykite kuo daugiau kelialapių į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes, pasiekite savąjį tikslą!“ – teigė LTOK prezidentė D.Gudzinevičiūtė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius