Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 18

Dar vienas lietuvis turi realią galimybę pelnyti Pavasario pokerio čempionato trofėjų

Iš Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) sulaukėme puikių žinių apie lietuvį. Augustas Navickas žengia pirmas tarp keturių, į antrąją dieną patekusių žaidėjų. Į dėmesio centrą po pertraukėlės grįžta ne vien lietuviai, bet ir „PokerStars Pro“ komandos atstovai. „ElkY“ ir Eugene Katchalovas puikiai pasirodo trisdešimt pirmojo turnyro metu.
Augustas Navickas
Augustas Navickas
Temos: 1 Pokeris

Klaipėdietis A.Navickas 32 turnyre, kurio įpirka buvo 27 doleriai, pateko tarp keturių žaidėjų, įveikusių pirmąją turnyro dieną. Šiame turnyre buvo žaidžiamas banko limito Omaha Hi/Lo pokeris. Iš viso į šį SCOOOP turnyrą užsiregistravo 4 282 žaidėjai.

Likus keturiems žaidėjams, A.Navickas yra masyvus žetonų lyderis. Arčiausiai jo esantis oponentas turi perpus mažesnį žetonų kiekį, nei savo rankose laiko tautietis. Turnyro nugalėtojui buvo numatytas 16 808 dolerių prizas, tačiau likus 5 žaidėjams dalyviai sutarė dėl dalybų, tad prizai bus išdalinti lygiau. Kiekvienas žaidėjų gaus ne mažiau kaip 6 tūkst. dolerių, tačiau dabar visų mintys nukreiptos į kovą dėl čempiono titulo. Žaidimas „PokerStars“ internetinio pokerio kambaryje tęsis jau šiandien gegužės 18 dieną 21:00 val. Lietuvos laiku.

Tarp SCOOP turnyrų lyderių vėl matome „PokerStars Pro“ komandos atstovus. 2 100 dolerių įpirkos turnyre, pažymėtajame 31 numeriu, tarp prizininku yra net du šios komandos atstovai. Šį sykį čempionato dalyviai susirungė prie 8 žaidimų pokerio stalų. Į šį aukščiausios įpirkos turnyrą užsiregistravo 107 žaidėjai ir 12 jų pelnė apdovanojimus. Aštuntąją vietą šiame SCOOP etape iškovojo ukrainietis Eugene Katchalovas – jam atiteko 5 350 dolerių prizas. 29 960 dolerių ir trečiąją vietą pelnė E.Katchalovo komandos draugas, prancūzas Bertrandas „ElkY“ Grospellieris.

Justas Semaška tarp apdovanotųjų pateko aukščiausios 2 100 dolerių įpirkos turnyre Nr. 30. Galvų medžioklės šešiaviečių stalų turnyre žaidėjai varžėsi žaisdami beribį Holdem pokerį. J.Semaška, prieš tai ne kartą pasižymėjęs SCOOP turnyruose, šį sykį tarp 661 žaidėjo užėmė 27 vietą ir susižėrė 4 065 dolerius.

Pavasario internetinio pokerio čempionate liko vos 8 renginiai. Viską vainikuos 10 tūkst. dolerių įpirkos pagrindinis dviejų dienų turnyras. Ar pavyks Lietuvai atstovaujantiems žaidėjams pelnyti dar vieną trofėjų sužinosime jau visai netrukus. O kol kas galime tik palinkėti sėkmės visai šalia tikslo esančiam Augustui Navickui.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius