Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 04

EAPT Juodkalnijoje lietuviai pelnė virš 77 tūkstančių eurų

Juodkalnijoje vykusiame Eurazijos pokerio turo (EAPT) festivalyje prizus pelnė keturi mūsiškiai, o bendra tautiečių iškovota suma – 77 800 eurų. Didžiausią laimėjimą Juodkalnijoje ir dar vieną trofėjų į savo kolekciją iškovojo Arūnas Sapitavičius. 
Arūnas Sapitavičius / asm. archyvo nuotr.
Arūnas Sapitavičius / asm. archyvo nuotr.

Pastaruoju metu puikią formą tarptautiniame pokerio ringe demonstruojantis Arūnas Sapitavičius EAPT Juodkalnijos etape vėl buvo nesustabdomas. Čia lygių jam neatsirado 2500 eurų įpirkos „High Roller“ turnyre, kuriame dalyvavo 80 žaidėjų. Triumfas ne tik papildė mūsiškio trofėjų kolekciją, bet ir sąskaitą – į ją įkrito 48 335 eurų prizas.

Tarp 11 prizininkūų taip pat prasibrovė ir Gytis Lažauninkas. Tiesa, vos 7 didžiuosius privalomuosius statymus (BB) į finalinio stalo kovą persikėlusiam kauniečiui teko pasitenkinti 5 vieta bei 12 360 eurų laimėjimu.

Primename, kad birželio pradžioje A.Sapitavičius siautė Kipre vykusiame „Merit“ festivalyje, kur auksą iškovojo tiek „High Roller“, tiek pagrindiniame turnyre ir viso pelnė virš 200 tūkst. dolerių.

EAPT festivalyje penkiaženklį prizą pelnė ir Vytautas Špakauskas. Tarp 770 eurų įpirkos turnyre užsiregistravusių 57 žaidėjų V.Špakauskas nužengė iki sidabro ir buvo apdovanotas 10 900 eurų. Auksu šioje kovoje pasipuošęs rusas Dmitrijus Semionovas iškovojo 15 756 eurus.

Kuklesniame 330 eurų įpirkos turnyre tarp 59 žaidėjų taip pat antrąją vietą iškovojo Gediminas Čižauskas, kuriam atiteko 3500 eurų. Dvikovoje jis taip pat nusileido Rusijos atstovui Antonui Petrovui, pelniusiam 5044 eurus.

Paskutinis lietuviškas EAPT Juodkalnijos festivalio rezultatas priklauso jau minėjam G.Lažauninkui, kuris 550 eurų „Merit Poker Cup“ varžybose tarp 71 žaidėjo užėmė 9 vietą ir laimėjo 2705 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius