-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 25

EHF Čempionų lygoje – pirmieji rankininkės A.Šponės įvarčiai

Stipriausiame Europos moterų klubų turnyre pirmuosius įvarčius pelnė Lietuvos rankininkė Aušra Šponė. Mosto „Banik“ klubui atstovaujanti A.Šponė pasižymėjo EHF Čempionų lygos trečio turo rungtynėse su Liublianos „Krim“ komanda.
Aušra Šponė
Aušra Šponė / „Banik“ klubo nuotrauka
Temos: 1 Rankinis

A.Šponė pelnė 2 įvarčius. Iš viso į vartus lietuvė metė 6 kartus.

„Banik“ rankininkės namuose pralaimėjo 29:42. Patyrusios jau trečią pralaimėjimą iš eilės, Čekijos čempionės atsidūrė paskutinėje aštuntoje Čempionų lygos A grupės vietoje.

„Rungtynes pradėjome gan gerai ir gera mūsų gynyba neleido varžovėms nutolti. Turėjom šansų iškovoti taškų, tačiau neišpildėme plano, kurį buvo paruošęs treneris. Iškovoti pirmuosius taškus sutrukdė ir mūsų lyderės Valerie Smetkovos trauma. Nemažai „Banik“ rankininkių debiutuojam Čempionų lygoje, kartais pritrūksta pasitikėjimo ir išmetam kamuolį neužtikrintai, nors susikuriame neblogas progas“, – sakė kairiojo pusiau krašto pozicijoje rungtyniaujanti A.Šponė.

21 metų lietuvei tai buvo antrosios rungtynės Čempionų lygoje. Pirmame susitikime su „Odense“ komanda įvarčiais ji nepasižymėjo.

„Antrose rungtynėse gavau daugiau laiko aikštelėje. Pirmos minutės buvo sunkios, nes reikėjo susitvarkyti su jauduliu ir šaltomis rankomis. Vėliau gynyboje pavyko blokuoti varžovės metimą, tai padėjo atsikratyti jaudulio ir pelniau pirmuosius įvarčius Čempionų lygoje. Šiek tiek kyla problemų adaptuotis naujoje vietoje, esu naujas žmogus komandoje.

Be to, čekų kalba gan sudėtinga ir tai trukdo greičiau įsilieti į komandą. Bet po truputį pradedu suprasti komandos drauges ir tai padės prasilaušti“, – teigė prieš tris savaites „Banik“ papildžiusi A.Šponė.

Rungtynių apžvalgoje Aušros Šponės įvarčiai nuo 2:10 min.:

VIDEO: EHF Čempionų lygos rungtynių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius