Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 10

Europos čempiono pamokos jauniesiems boksininkams

Europos čempionas Eimantas Stanionis kartu su Lietuvos bokso rinktinės treneriu Vidu Bružu ėmėsi iniciatyvos skatinti vaikus ir jaunimą daugiau sportuoti. Boksininkai apsilankė Kėdainių sporto centre ir vedė treniruotę bokso užsiėmimus lankantiems vaikams.
Eimantas Stanionis
Eimantas Stanionis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Sakoma, kad keistis reikia pradėti nuo savęs. Todėl savo pavyzdžiu kviečiame vaikus daugiau sportuoti ir laisvalaikį leisti sporto salėse, o ne prie kompiuterio. Nes šalies valdžia tik kalba, kad reikia skatinti vaikus daugiau sportuoti, bet nieko nedaro, o vis daugiau vaikų turi sveikatos problemų. Vasarą rengėme viešas bokso treniruotes parkuose, dabar patys važinėsime po mokyklas“, – sako Lietuvos rinktinės treneris V.Bružas. 

Kėdainiuose į treniruotę susirinko dvi dešimtys vaikų nuo 6-ių iki 18-os metų. Ne tik vaikai, bet ir jų treneriai itin atidžiai sekė E. Stanionį, kartojo jo judesius ir mokėsi iš geriausio Europos boksininko.

Ne tik vaikai, bet ir jų treneriai itin atidžiai sekė E. Stanionį, kartojo jo judesius ir mokėsi iš geriausio Europos boksininko.

„Gan keistai jaučiausi vesdamas treniruotę, nes dar neseniai pats lankiau sporto mokyklą, – juokavo 21-erių Europos čempionas E.Stanionis. – Labai patiko vaikų noras treniruotis, pas juos entuziazmo tikrai daugiau negu pas suaugusius. Kėdainiuose sudarytos geros sąlygos boksininkams ir čia boksas labai mylimas. Kėdainiuose vyko ir Lietuvos čempionatas, vienintelės varžybos Lietuvoje šiais metais, kuriose galėjau dalyvauti“.

Pirmas Europos čempiono vizitas į Kėdainius pasirinktas neatsitiktinai. Boksininkas pasirašė rėmimo sutartį su šiame mieste įsikūrusia įmone „Daumantai LT“. 

„Mums didelės garbė padėti perspektyviam jaunam sportininkui, kuris taip įspūdingai startavo savo sportinės karjeros pradžioje. Norėtume kartu pasiekti jo užsibrėžtą tikslą – dalyvauti olimpinėse žaidynėse ir garsinti mūsų šalį. Esame jam dėkingi už pažadą skirti savo laiko ir žinių jauniesiems Kėdainių boksininkams“, – sako boksininko rėmėju tapusios UAB „Daumantai LT“ direktorius Robertas Neimontas.

Artimiausiu metu E.Stanionis ir olimpinis prizininkas Evaldas Petrauskas ves treniruotes ir kituose miestuose. Didesnis dėmesys bus skiriamas mažesniems šalies miestams, kuriuose yra gausios bokso treniruotes lankančių vaikų grupės. Bokso treniruotės bus rengiamos ne tik boksininkams, bet ir visiems vaikams bendrojo lavinimo mokyklose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius