-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 27

Italų sporto žvaigždės izoliuotos ir piktos: „Tai – nesuprantama“

Du Italijos golfo žaidėjai buvo izoliuoti per varžybas Omane dėl koronaviruso rizikos. 34 metų Lorenzo Gagli 39 metų Edoardo Molinari pyksta – kodėl tik jie?
Loranzo Gagli ir Edoardi Milonari izoliuoti per golfo turnyrą Omane.
Lorenzo Gagli ir Edoardo Molinari izoliuoti per golfo turnyrą Omane. / „Scanpix“ nuotr.

Golfo turnyras Omane prasideda ketvirtadienį, o pagrindinis varžybų prizinis fondas siekia 1,7 mln. eurų. Iš jų beveik 300 tūkst. atiteks nugalėtojui.

Tačiau varžybų rengėjai neleido žaisti L.Gagli ir E.Molinari.

Vietoj išvykimo į golfo laukus italai izoliuoti viešbutyje kiekvienas savo kambaryje, nes įtariama, kad jie rodo simptomus, panašius į koronaviruso.

„Aš nesuprantu kodėl? Esu čia (Omane) nuo praėjusio sekmadienio, o pastarosiomis dienomis buvau kelis kartus sporto salėje ir bendravau su keliais kitais žaidėjais.

Pietavau su jais ir kartu važiavau autobusu. Jei yra kontakto rizika, ar jie neturėtų izoliuoti daugiau žaidėjų ir sustabdyti varžybas? Kodėl jie izoliavo tik mus du?“ – Italijos laikraščiui „La Nazione“ purkštavo L.Gigli.

Jis tvirtino, kad varžybų gydytojas, gavęs nurodymą iš Omano sveikatos apsaugos pareigūnų, liepė nebeprileisti italų prie bendrų pusryčių viešbutyje ir užsidaryti kambaryje.

„Scanpix“ nuotr./Lorenzo Gagli ir Edoaroi Molinari izoliuoti per golfo turnyrą Omane.
„Scanpix“ nuotr./Lorenzo Gagli ir Edoaroi Molinari izoliuoti per golfo turnyrą Omane.

Iš pradžių L.Gigli dalinosi kambariu su E.Molinari, bet paskui šis gavo atskirą kambarį, kuriame irgi turi leisti laiką užsidaręs vienas.

„Iš pradžių jie pareiškė, kad turėtų gauti mūsų sveikatos testų rezultatus per dvi dienas. Dabar jie kalba, kad mes turime likti izoliuoti iki kitos savaitės trečiadienio“, – piktinosi L.Gigli.

Tokiu būdu abu žaidėjai praleis varžybas.

„Mums tai smūgis. Ne tik finansinis, – sakė L.Gigli. – Nesuprantu kas vyksta. Aš jaučiuosi gerai. Buvau tik persišaldęs.

Tai – nesuprantama.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius