Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 08 29

Pokeris oro uoste: Renaldas Seibutis ruošiasi pasaulio internetiniam pokerio čempionatui WCOOP

Jau rugsėjo 2 d., sekmadienį, prasideda Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjo PokerStars.net organizuojamas kasmetinis Pasaulio internetinio pokerio čempionatas (WCOOP). Jam ruošiasi ir Lietuvos krepšinio rinktinės narys Renaldas Seibutis, kuris bilietą į vieną iš 65 čempionato turnyrų iškovojo dar birželį specialiame kviestiniame PokerStars.net pokerio turnyre.
Renaldas Seibutis ruošiasi WCOOP
Renaldas Seibutis ruošiasi WCOOP
Temos: 1 Oro uostas

Savo įgūdžius prie internetinio pokerio stalo R. Seibutis, pasirodo, tobulino ir oro uoste laukdamas skrydžio į šalies rinktinės ir priešininkų komandos varžybas. Jam padėjo ir patarimus dalino pokerio entuziastai Paulius Jankūnas ir Mantas Kalnietis.

Primename, jog Renaldas Seibutis turi bilietą į vieną iš 1.050 dolerių startinio mokesčio WCOOP turnyrų. Dalyvaudamas šiame turnyre, krepšininkas galėtų pasivaržyti ne tik dėl pirmosios vietos, bet ir dėl kelių šimtų tūkstančių dolerių piniginio prizo. 

VIDEO: Mobilus krepšininkų pokeris oro uoste

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius