Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 08

Klaipėda siekė rekordo: sporto mėgėjai susirinko į masinę treniruotę

Šeštadienį Klaipėdoje Atgimimo aikštėje susirinkę klaipėdiečiai siekė naujo Guinnesso rekordo – kartu su kitais miestais visame pasaulyje vienu metu atliko tą pačią treniruotę.
J. Valaičio nuotr.
J. Valaičio nuotr.

Nuvilnijo per 93 šalis

Viena iš akcijos organizatorių Lietuvoje Svetlana teigė, kad renginys nuvilnijo net per 93 šalis, įskaitant ir Lietuvą. Prie rekordo prisidėjo ir kiti šalies miestai: Vilnius, Panevėžys, Mažeikiai, Tauragė.

Skaičiuojama, jog siekti rekordo Klaipėdoje susirinko 128 dalyviai. Skambant nuotaikingai muzikai, miestiečiai intensyviai atliko įvairius pratimus: šokinėjo, trypčiojo, mosavo rankomis. Gerą nuotaiką palaikė profesionalūs sporto treneriai.

Miestas juda

Po daugiau nei pusvalandį trukusios rytinės treniruotės dalyviai džiaugėsi galėję prisidėti prie rekordo.

„Šis renginys parodė, kad miestas juda, o mes esame energingi, gyvename‘‘ , – teigė sveikos gyvensenos klubo „Herbalife'' narė Oksana. Apie masinę treniruotę jis sužinojo iš savo trenerio.

Kitas renginio dalyvis, Taikvando kovos menu užsiimantis Jogaila, apie akciją sužinojo socialiniame tinkle ,,Facebook‘‘. ,,Nusprendžiau čia ateiti, kad linksmai praleisčiau laiką , – su šypsena veide pasakojo sportininkas. – Tikėjausi, kad dalyvaus daugiau žmonių, tačiau kita vertus, susirinko nemažai''.

Lengvuoju kultūrizmu užsiimanti Vaida po masinės treniruotės neslėpė geros nuotaikos. Paklausta, koks jausmas siekti Guinnesso rekordo, kultūristė teigė, jog tokių emocijų žodžiais neina apibūdinti. ,,Jausmas  neapsakomas. Norint tai pajusti, reikia pačiam sudalyvauti , – pasakojo moteris. – Žmonėms reikia daugiau sportuoti, nes tik taip jie gali atrodyti sveikai''.

Vertins komisija

Kad rekordas būtų užfiksuotas, mankštą atlikti privalėjo daugiau nei 25 žmonės. Per 40 minučių trukmės treniruotę padarytas 6 min. video įrašas, kuris, anot renginio organizatorių, bus išsiųstas specialiai komisijai, o ši dar kartą suskaičiuos dalyvius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius