Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2014 02 02

Kombinuotoje šiuolaikinės penkiakovės rungtyje – sėkmingas Lietuvos moterų pasirodymas

Budapešte pasibaigusiose tarptautinio turnyro moterų varžybose į geriausiųjų dešimtuką pateko viena Lietuvos sportininkė – Lina Batulevičiūtė (1307 taškai). Kombinuotoje bėgimo ir šaudymo rungtyje ji užėmė 4-ąją vietą, o bendrojoje įskaitoje pakilo į 8-ąją.
Gintarė Venčkauskaitė
Gintarė Venčkauskaitė / Fotodiena/Alfredo Pliadžio nuotr.

Kombinuotoje rungtyje Lietuvos sportininkės pasirodė tiesiog fantastiškai. Geriausią rezultatą šioje rungtyje pasiekė Aurelija Tamašauskaitė, o antrąją vietą užėmė Karolina Gužauskaitė.

Bet nesėkmingas pasirodymas ankstesnėse rungtyse mūsų merginoms neleido pakilti aukščiau bendrojoje įskaitoje: K.Gužauskaitė (1082) užėmė 39 vietą, o A.Tamašauskaitė (1053) – 40-ąją.

Gintarė Venčkauskaitė kombinuotoje rungtyje liko šešta, o bendrojoje įskaitoje – 25-ta (1229).

Kombinuotoje rungtyje nepasisekė po pirmosios dienos geriausiųjų dešimtuke buvusioms seserims Ievai ir Emilijai Serapinaitėms. E.Serapinaitė šioje rungtyje užėmė 36-ąją vietą ir bendrojoje įskaitoje nukrito į 13-ąją (1290). I. Serapinaitė sekmadienį finišavo 49-ta ir bendrojoje įskaitoje iš antrosios vietos smuktelėjo į 17-ąją (1273).

Moterų varžybų nugalėtoja tapo vengrė Sarolta Kovics (1361), antrąją vietą užėmė ispanė Marta Garcia-Miguel (1359), trečiąją – britė Kate French (1353).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius