Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 15

Komikas Kevinas Hartas bandys kopti į aukščiausios pokerio lygos viršukalnes

Holivudo komedijų žvaigždė Kevinas Hartas ne juokais ėmėsi pokerio karjeros. Neseniai sudalyvavęs 100 tūkstančių eurų įpirkos „PokerStars Championship Super High Roller“ kovoje garsus kino ir televizijos aktorius pasišovė dar sykį mesti iššūkį pokerio rykliams ir dalyvaus 300 tūkstančių dolerių įpirkos „Aria Super High Roller Bowl“ mūšyje Las Vegase.
Kevinas Hartas / pokerstarslive.com nuotr.
Kevinas Hartas / pokerstarslive.com nuotr.

Lošimų sostinėje Las Vegase, kur niekuomet netrūksta veiksmo prie pokerio stalų, jau gegužės 28 dieną prasidės neeilinis renginys. Pajėgiausi viso pasaulio pokerio žaidėjai susirems elitiniame 300 tūkstančių dolerių įpirkos turnyre „Aria Super High Roller Bowl“. Tarp pokerio titanų šį kartą pasirodys ir Holivudo žvaigždė K.Hartas.

„Man labai patinka varžytis prie pokerio stalų, o kadangi mėgstu rimtus iššūkius toks turnyras, kaip „Aria High Roller Super Bowl“ – itin tinkama vieta išbandyti save. Labai laukiu šios kovos ir tikiuosi, kad ne tik man bet ir mano gerbėjams bei pokerio aistruoliams visame pasaulyje bus malonu stebėti įspūdžių ir veiksmo kupiną turnyrą, kuriame kovos geriausi iš geriausių“, – viename užsienio pokerio leidinyje komentaru pasidalino K.Hartas.

Nors pats aktorius labai entuziastingai žvelgia į artėjantį mūšį, pokerio bendruomenė šansą, kad K.Hartui pavyks sužibėti tokio aukšto lygio pokerio turnyre, vertina skeptiškai. Debiutuodamas 100 tūkstančių eurų įpirkos „PokerStars Championship Super High Roller“ komikas pasiekė antrąją turnyro dieną, tačiau joje tapo viena pirmųjų aukų taip ir nepasiekęs prizų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius