-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 28

Koronavirusą įveikęs A.Malašinskas grįžta į Čempionų lygą

Trečiadienio vakarą Zaporožės „Motor“ vėl sugrįžta į Čempionų lygos kovas. Dėl koronaviruso klubo viduje Ukrainos čempionai pajėgiausioje Europos lygoje nežaidė net 4 savaites.
Aidenas Malašinskas
Aidenas Malašinskas / EHF nuotr.

Koronavirusas diagnozuotas buvo ir treneriui Gintarui Savukynui bei žaidėjui Aidenui Malašinskui, tačiau abu lietuviai jau yra pasiruošę kibti į darbus.

Savaitgalį „Motor“ jau netgi žaidė šalies pirmenybių rungtynes su „Donbas“ rankininkais ir šventė pergalę 38:25. G.Savukynas šiame susitikime jau vadovavo komandai, o A.Malašinskas pasižymėjo 2 įvarčiais.

Į ritmą sugrįžtančiai „Motor“ lengva nebus. Sezonas Čempionų lygoje prasidėjo 3 pralaimėjimais iš eilės – nusileista „Barcelona“, Olborgo „Handbold“ ir Vesprėmo „Telekom“ komandoms. Būtent paskutiniajame mače ukrainiečiams pavyko mesti rimčiausią iššūkį ir varžovams nusileista tik po atkaklios kovos – 34:37.

A.Malašinskas kol kas yra rezultatyviausias „Motor“ ekipos žaidėjas ir per tris pirmąsias rungtynes lietuvis į varžovų vartus kamuolį pasiuntė net 16 kartų.

Trečiadienį 19:45 „Motor“ išvykoje susitiks su Celjės „Pivovarna Laško“ klubu, kuris žaidė jau 5 mačus ir yra iškovojęs 1 pergalę bei patyręs 4 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius