Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 11 22

Lietuvos rankinio vicečempionams – skaudus smūgis

Lietuvos „Vivus.lt rankinio lygos“ čempionate sužaistos dar ketverios rungtynės. Antrą kartą šį sezoną buvo įveikta viena iš čempionato lyderių – vicečempionė Vilniaus VHC „Šviesa“. Šįkart vilniečiai 10 įvarčių skirtumu 23:33 (9:19) nusileido Alytaus „Almeidos-Stronglaso“ ekipai.
Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU
Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU

Alytiškiai rungtynes pradėjo galingai (6:1), o 29-ąją minutę susikrovė ir dviženklę persvarą – 18:8. Vienu metu komandas skyrė ir 15 švarčių – 32:17.

Alytiškių gretose išsiskyrė Gintautas Adamkevičius, įmetęs 9 įvarčius (5 iš 7 m), Aurelijus Sabonis ir Irmantas Asakavičius pasižymėjo po 5 kartus, Rokas Lasauskas ir Žygimantas Micevičius – po 4 įv.

„Šviesą“ bandė tempti 6 įvarčius įmetęs Valdas Drabavičius ir 5 kartus pasižymėjęs (2 iš 7 m) Tomas Bernatavičius.

Alytiškiai šiemet Lietuvos pirmenybėse žingsniuoja be suklupimų ir po šios, jau septintosios, pergalės pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą, aplenkdami vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidusį Klaipėdos „Dragūną“. „Šviesa“ (5/2) turnyro lentelėje žengia treti.

Rankinis
Rankinis

HC „Vilnius“ varžovus pribloškė greitomis atakomis

HC „Vilnius“ namuose be įtampos rezultatu 29:23 (17:11) įveikė Šiaulių „SM Dubysos-Gubernijos“ atstovus.

Vilniečiai rungtynes pradėjo geriau (5:3), o vėliau nuolat 5-7 įvarčiais buvo priekyje.

Šįkart puikias rungtynes sužaidė Vilniaus ekipos vartininkas Donatas Žebelys. Jis nepriekaištingai saugojo savo vartus ir inicijuodavo greitas atakas.

Vilniečius į pergalę vedė Tomas smalakys, įmetęs 9 įvarčius, po 6 pridėjo Marius Panavas (1 iš 7 m) ir Šarūnas Sakalauskas, 3 – Martynas Žala.

Iš šiauliečių išsiskyrė 8 įvarčius (3 iš 7 m) įmetęs Gabrielius Virbauskas, 5 pridėjo Mindaugas Nakvosas, 3 – Deividas Gorodeckis.

Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU
Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU

Pasvaliečiai nugalėjo Kauno LSU

Šį sezoną niekaip taškų nepavyksta iškovoti Kauno LSU rankininkams. Antano Katkevičiaus auklėtiniai patyrė septintąjį iš eilės pralaimėjimą, Pasvalyje 20:26 (7:11) nusileidę Pasvalio „Rankininko/SM“ ekipai.

Aikštės šeimininkai 21 dvikovos minutę pirmavo 7 įvarčių skirtumu – 10:3. Nors kauniečiams dar kelis kartus buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki 4 įvarčių, tačiau dvikovos intrigos atkurti jau nebepavyko.

Pasvaliečių gretose stebuklus išdarinėjo Arnas Tekutis, varžovų vartus nuginklavęs 12 kartų (2 įv. Iš 7 m), Tautvydas Tekutis ir Eligijus Povilionis prie pergalės pridėjo po 3 įvarčius.

Iš kauniečių 6 įvarčius (3 iš 7 m) įmetė Paulius Orlovskis, 4 (1 iš 7 m) pridėjo Saulius Katkevičius, po 3 – Karolis Dambrauskas ir Karolis Grigas.

Varėnos „Ūla“ – HC „Utena“
Varėnos „Ūla“ – HC „Utena“

„Ūla“ pamokė uteniškius

Varėnos „Ūla“ savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 36:27 (19:9) palaužė HC „Uteną“. Varėniškiai per pirmąjį kėlinį gerokai atitrūko – 19:9 ir antroje rungtynių dalyje labiau leido pasireikšti jaunimui.

Varėnos komandai 7 įvarčius pelnė Gražvydas Sereičikas, po 4 – Kęstutis Ikasala, Egidijus Sereičikas, Deivas Eidukonis (3 iš 7 m) ir Remigijus Čepulis (1 iš 7 m).

Utenos gretose išsiskyrė Arūnas Urbonas, įmetęs 8 įvarčius (1 iš 7 m), Šarūnas Šeduikis pridėjo 7, Tomas Čiužas – 6 įvarčius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius