-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 07

Lietuvos sporto varžybos: svarbiausios savaitgalio kovos

15min.lt supažindina sporto sirgalius su svarbiausiomis Lietuvoje vykstančiomis sporto varžybomis. Į pajūrį traukiantys poilsiautojai kviečiami į pirmą kartą Palangoje rengiamą Lietuvos lengvosios atletikos čempionatą. Zarasuose ir Visagine vyks įspūdingiausios ralio varžybos „300 LakesRally“. Alytiškiai turės galimybę savomis akimis išvysti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, o futbolo aistruolių laukia atkaklūs Lietuvos čempionato mūšiai.

Prieš pasaulio čempionatą – paskutinis išbandymas

Geriausi Lietuvos lengvaatlečiai penktadienį dalyvaus šalies pirmenybėse. Palangoje pirmą kartą bus surengtas Lietuvos lengvosios atletikos čempionatas. Į pajūrį atvyks beveik pustrečio šimto sportininkų, tarp kurių bus bene visi tituluočiausi šių dienų Lietuvos lengvaatlečiai.

Sportininkai sieks ne tik Lietuvos rekordų. Šalies lengvosios atletikos čempionatas sportininkams bus paskutinė galimybė įvykdyti reikiamus normatyvus ir užsitikrinti vietą po poros savaičių prasidėsiančiame Pasaulio lengvosios atletikos čempionate Pekine.

Viliamasi, kad Lietuvos čempionate reikiamus normatyvus Pasaulio pirmenybėms pasieks barjerinio bėgimo atstovė Eglė Staišiūnaitė bei sprinterė Lina Grinčikaitė.

Greitis ir adrenalinas

Penktadienį ir šeštadienį automobilių sporto gerbėjai turės galimybę išvysti svarbiausias ir įdomiausias Lietuvos ralio varžybas. „300 LakesRally“ lenktynėse važiuos ne tik geriausi Lietuvos atstovai, bet ir iš dešimties šalių atvyksiantys lenktynininkai.

Žiūrovai galės pasigerėti prie trasų greitai lekiančiais lenktyniniais ekipažais. Startuosiančių komandų skaičius skatina dalyvius ne tik intensyviai treniruotis, bet ir kilti į nuožmią kovą. Podiumą pasiekti bandysiantis Ramūno Šaučikovo ir Martyno Samuičio ekipažas tikina, kad šįmet kova bus labai įtempta.

Ralio organizatoriai džiaugiasi, jog  „300 LakesRally" lenktynės jau tapo tarptautiniu renginiu.

Lietuvos rinktinės kelyje – suomiai ir austrai

Iškovojusi dvi pergales prieš Australijos krepšininkus, Lietuvos vyrų rinktinė jau šį šeštadienį sužais trečiąsias draugiškas rungtynes. Alytuje lietuviai priims pasisvečiuoti atvykusius Suomijos krepšininkus. Alytiškiai išvys ne tik gerai pažįstamus Lietuvos rinktinės veidus, bet ir tikrą siurprizą pateikusius Domantą Sabonį ir Luką Lekavičių. Tikimąsi, į aikštelę išbėgs ir komandos kapitonas Robertas Javtokas. Prie rinktinės prisidėjo ir iš JAV sugrįžęs Toronto „Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas.

Iš Alytaus rinktinė trečiadienį persikels į Kėdainius ir susigrums su kol kas Europos krepšinyje mažai žinomais Austrijos krepšininkais. Pastarąjį kartą Europos pirmenybėse austrai žaidė prieš 60 metų.

Rugpjūčio 8 d. (šeštadienis)
19:00             Lietuva – Suomija (Alytaus arena)

Rugpjūčio 12 d. (trečiadienis)
19:30             Lietuva – Austrija (Kėdainių arena)
 

Lietuvos futbolo čempionate – intriguojančios kovos

Savaitgalį Lietuvos futbolo A lygoje laukiama itin svarbių ir intriguojančių mūšių. Staigmeną pateikę ir Trakų „Trakus“ įveikę Šiaulių futbolininkai kovos su Klaipėdos „Atlantu“. Kauno „Stumbro“ futbolininkams namuose teks grumtis su antrąją vietą pirmenybėse užimančiu „Trakų“ klubu.

Lietuvos futbolo A lyga

Rugpjūčio  8 d. (šeštadienis)
19:00             Šiaulių „Šiauliai“ – Klaipėdos „Atlantas“

Rugpjūčio 9 d. (sekmadienis)
17:30            Kauno „Stumbras“ – Trakų „Trakai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius