Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 12

Maurice'as Hawkinsas nustatė naują WSOPC rekordą 

Kai kurie pokerio žaidėjai kovodami turnyruose dairosi į piniginius prizus, o kai kuriems jų gerokai svarbiau trofėjai. Ypač jeigu kiekviena nauja taurė, apyrankė ar žiedas gali tapti nauju pasaulio rekordu. 
Maurice Hawkins / organizatorių nuotr.
Maurice Hawkins / organizatorių nuotr.
Temos: 2 Pokeris JAV doleris

Amerikiečio Maurice'o Hawkinso karjera trunka jau 12 metų. Per šį laiką jis iškovojo prizus daugelyje svarbiausių pokerio mūšių pasaulyje, tačiau, kaip sako pats herojus, jam svarbiausios – Pasaulio pokerio serijos „Circuit“ (WSOPC) kovos. Pirmąją pergalę WSOPC M.Hawkinsas iškovojo dar 2008-aisiais. Tuomet šampanu jis laistėsi Atlantik Sityje. Vėliau sekė pergalės Las Vegase, Palm Byče ir kituose JAV miestuose.

Puikūs rezultatai lėmė, kad per savo karjerą WSOPC ir kituose pokerio ringuose amerikietis iškovojo daugiau nei 2,5 milijonus dolerių, o balandžio dešimtą dieną, šalia solidžių piniginių prizų M.Hawkinsas prisidėjo ir kitą pasiekimą. Iškovojęs pergalę WSOPC „Council Bluffs“ mūšio lauke Ajovoje, šis žaidėjas pelnė ne tik 97 561 dolerio prizą bet ir dešimtą WSOPC auksinį žiedą. Taip jis tapo rekordininku, nes tokio kiekio trofėjų JAV populiarioje WSOPC serijoje iki šiol nepavyko sukaupti niekam kitam.

Po jubiliejinės pergalės ir rekordinio trofėjaus M.Hawkinsas neslėpė džiaugsmo, o paklaustas ar galvoja esąs geriausias visų laikų WSOPC kovotojas atsakė: „Vyrai ir moterys meluoja, tačiau skaičiai – ne“.

M.Hawkinso pasiekimų sąraše – ir kitas rekordas. Jis yra vienas iš dviejų žaidėjų WSOPC istorijoje, laimėjusių tą pačią serijos kovą du metus iš eilės. 2013 ir 2014 metais jis triumfavo WSOPC „Council Bluffs“ etapuose Ajovoje, taigi šiemet pasiekta rekordinė amerikiečio pergalė šiame ringe jau trečia.

M.Hawkinso laimėjimai WSOPC kovose sudaro beveik pusę jo karjeros laimėjimų – 1,1 milijoną dolerių. Didžiausią savo karjeros prizą, 279 722 dolerius amerikietis taip pat iškovojo šios serijos ringe, kuomet triumfavo WSOPC „Cherokee“ turnyre praėjusių metų balandį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius