Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 12

Pasaulio čempiono dukra: „Šio žmogaus matyti savo gyvenime nebenoriu“

​​​​​​​Taylor-Ann Magnus nėra rodžiusi savo dukros šios seneliui Ronnie O'Sullivanui. Nors šis yra angliškojo biliardo (snukerio) superžvaigždė ir prieš savaitę vėl tapo pasaulio čempionu, asmeniniame gyvenime jo artimieji jaučia gilias nuoskaudas.
Ronnie O'Sullivanas
Ronnie O'Sullivanas / „Scanpix“ nuotr.

Taylor-Ann Magnus nesekė per televizijos ekraną, kaip jos tėvas Ronnie O'Sullivanas triumfavo pasaulio snukerio čempionate Šefilde „Crucible“ teatre. Ten 46 metų anglas planetos čempionu tapo septintą kartą per ilgą karjerą, paženklintą trofėjais ir skandalais.

„Buvau 17-os ar 18-os metų, kai pastarąjį kartą jį mačiau ir viduje savęs atleidau jam, nors jis ir neatsiprašė dėl praeities“, – „Daily Mirror“ pasakojo 25 metų moteris.

Ji teigė, kad santykiai su tėvu yra visiškai nutrūkę: „Pastaruoju metu aš gyvenu visai laimingai. Aš susitaikiau, kad jo nėra greta ir dėl to nesijaudinu. Tačiau, kai man gimė dukra, pagalvojau, kad tikrai nenorėčiau šio žmogaus savo gyvenime“.

R.O'Sullivanas daugiau nei du dešimtmečius laikomas snukerio superžvaigžde dėl savo išskirtinio talento.

Iškilęs elite būdamas 15-os metų, pirmą kartą pasaulio čempionu jis tapo 2001 metais, ir veikiausiai savo kolekcijoje turėtų dar daugiau titulų, jei ne depresija, nuotaikų svyravimas, potraukis kvaišalams ir alkoholiui.

2018 metais išryškėjo ir jo sudėtingi santykiai su dukra, kai „The Sun“ ji papasakojo, jog R.O'Sullivanas buvo „šlykštus tėvas“.

„Jis niekada manęs nenorėjo, leido tai man aiškiai suprasti“, – sakė T.A.Magnus.

„Scanpix“ nuotr./Ronnie O'Sullivanas
„Scanpix“ nuotr./Ronnie O'Sullivanas

Prieš savaitę titulas pasaulio čempionate R.O'Sullivanui užtikrino 500 tūkst. svaro sterlingų (beveik 603 tūkst. eurų) premiją.

T.A.Magnus dirba automobilių parkavimo įmonėje ir teigė nenorinti jokios tėvo paramos: „Aš nenoriu ir man nereikia jo pinigų“.

T.A.Magnus yra viena iš trijų R.O'Sullivano vaikų – kiti du gimė po santykių su kita moterimi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ronnie O'Sullivanas su šeima
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ronnie O'Sullivanas su šeima

Pats R.O'Sullivanas yra gimęs anglo ir išeivės iš Italijos šeimoje. Jo tėvas yra sėdęs į kalėjimą dėl žmogžudystės 18 metų, kai snukerio žaidėjas buvo septyniolikmetis. Panašiu metu dėl nesumokėtų mokesčių metams į nelaisvę buvo patekusi ir jo motina, tad R.O'Sullivanui teko globoti 8-erių metų seserį.

Pastarąjį dešimtmetį R.O'Sullivanas draugavo su aktore Laila Rouass, bet šių metų vasarį ji paskelbė apie judviejų santykių pabaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius