-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 27

Pasaulio pokerio serija pristatė WSOPC tarptautinius turnyrus

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) organizatoriai praėjusią savaitę paskelbė, kad rugsėjį Italijoje vyks WSOP „Circuit“ (WSOPC) turnyras, o viso mažesnis po WSOP sparnu besiglaudžiantis turas iš Šiaurės Amerikos išvyks triskart – taip pat į Maroką ir Meksiką.
WSOPC žiedai
WSOPC žiedai / wsop.com
Temos: 1 Pokeris

Tokia WSOPC plėtra ne tik suteiks galimybes serijoje kovoti kitų regionų žaidėjams, bet šiose vietose taip pat ištisus metus vyks atrankiniai turnyrai į WSOP seriją Las Vegasą bei WSOPE Europoje.

Šiuo metu JAV vyksta 20 WSOPC etapų, o nuo kito sezono turas taps tarptautiniu. Keisis ir jo pavadinimas - nuo kito sezono jis vadinsis WSOP tarptautiniu kazino čempionatu.

Pirmoji WSOPC išvyka įvyks jau visai netrukus - kovo 7-15 dienomis  Maroko mieste Marakeše. Šiame etape viso vyks aštuoni oficialūs turnyrai bei daug mažesnių varžybų. Rugsėjį WSOPC vyks į Italijos miestą Kampijonę, kur anksčiau yra svečiavęsis Europos pokerio turo festivalis. Na, o 2016-aisiais festivalis aplankys Monterėjaus miestą Meksikoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius