Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 19

Pasaulio šiuolaikinės penkiakovės taurės finale – net trys Lietuvos atstovės

Egipto sostinėje Kaire šiandien prasidėjo šiuolaikinės penkiakovės pasaulio taurės II etapas. Moterų atrankos varžybų barjerą pavyko įveikti trims iš keturių Lietuvos sportininkių.
Laura Asadauskaitė
Laura Asadauskaitė / Alfredo Pliadžio nuotr.

Oficialių varžybų maratoną pradėjusi olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė atrankos A grupėje surinko 1023 taškus ir užėmė 3 vietą.

B grupėje Lina Batulevičiūtė surinko 1015 taškų ir užėmė kelialapį į finalą taip pat garantuojančią aštuntąją vietą. Deja, nepasisekė Karolinai Gužauskaitei. Pasaulio jaunimo reitingo lyderė surinko 991 tašką ir C grupėje liko 14-ta. K. Gužauskaitei koją pakišo nesėkminga fechtavimo rungtis, kurioje Lietuvos sportininkė liko 22-a.

C grupėje puikiai pasirodė Gintarė Venčkauskaitė. Fechtavime ji buvo 13-a, plaukime - 17-a, bet kombinuotoje bėgimo ir šaudymo rungtyje užėmė antrąją vietą, iš viso surinko 1028 ir šoktelėjo grupėje į penktąją vietą.

Moterų varžybų finalas vyks šeštadienį.

Penktadienį Kaire vyks vyrų atrankos varžybos, kuriose dalyvaus Justinas Kinderis, Lukas Kontrimavičius ir Dovydas Vaivada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius