Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 27

Pasilyginkime: kaip atrodo kitų šalių olimpinės aprangos?

Likus 100 dienų iki Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių vis daugiau šalių pristato savo olimpiečių aprangas. Lietuvoje jos sukėlė daug kalbų. Ar tikrai lietuvių įvaizdis toks prastas?

Antradienį „Audimas“ pristatė Lietuvos olimpiečių aprangą. Jos netruko susilaukti žymių žmonių kritikos. Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus nevyniojo žodžių į vatą: „Nemanau, kad sportininkas norės atrodyti kaip salota.“

„Atrodo tikrai kažkaip neproporcingai. Apranga gali sukelti depresiją... Spalvų deriniai? Švelniai kalbant, abejotini“, – Žmonės.lt sakė dizaineris.

Trečiadienį olimpinę aprangą sukritikavo ir šuolininkė Airinė Palšytė: „Neturiu nieko prieš mėlyną spalvą, nes ją labai mėgstu, bet nesu tikra, kad ši spalva turi ką nors bendro su Lietuva... “

Lengvaatletė išskyrė ne tik garsių valstybių aprangas, bet ir Baltijos kaimynų estų, kurie bendradarbiauja su kompanija „Monton“.

Trečiadienį oficialiai buvo pristatyta ir Didžiosios Britanijos sportininkų apranga. Ją kūrė garsi britų dizainerė Stella MacCartney. Jau aišku, kad Italijos olimpiečius papuoš dizaineris Giorgio Armani.

„Viliuosi, kad bent ateityje mūsų aprangų komplektus kurs garsūs šalies dizaineriai ir mums pavyks išsiskirti ne tik savo sportininkų rezultatais...“ – savo „Facebook“ paskyroje pasiūlymą pateikė A.Palšytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius