Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 20

Pirmasis žolės riedulio trofėjus – vilniečiams

Pirmąjį 2018-ųjų žolės riedulio sezono uždarosiose patalpose trofėjų - Lietuvos žolės riedulio federacijos vyrų taurę - iškovojo Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-CTLF“.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / nuotr. Alfredo Pliadžio
Temos: 1 Žolės riedulys

Sostinės ekipa 1 rato sistema vykusiame turnyre 4:1 nugalėjo Širvintų „Baltic Champs-Ježvitą“, 7:2 – Širvintų SC, 6:3 – Vilniaus „Ardą-Rudaminą“ ir sužaidė lygiosiomis 3:3 su Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetu“.

Antri liko „Baltic Champs-Ježvito“ vaikinai, kurie 3:2 palaužė šiauliečius, 10:3 nugalėjo kolegas iš Širvintų ir 5:3 – „Ardą-Rudaminą“.

Trečiąja vieta ir kelialapiu į tarptautinį „Žalgirio“ taurės turnyrą džiaugėsi „Gintros-Strektės-Universiteto“ riedulininkai, su Širvintų SC taip pat sužaidę 3:3, o „Ardą-Rudaminą“ nugalėję 5:3.

Širvintų SC ir „Ardas-Rudamina“ sužaidė lygiosiomis 2:2, bet ketvirtoji vieta atiteko 2 taškus turnyre surinkusiems širvintiškiams.

Geriausiu turnyro žaidėju buvo išrinktas širvintiškis Dominykas Varnas, rezultatyviausiu žaidėju tapo nugalėtojų atstovas Markusas Neumannas (10 įvarčių), o geriausio jaunojo (iki 18 metų) žaidėjo prizas įteiktas šiauliečiui Karoliui Astrauskui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius