Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 06

Pokerio profesionalė Xuan Liu – specialioje „Fox Sports“ televizijos laidoje

„Prie pokerio stalo ji atrodo pavojinga“, „Pasaulio pokerio turo ringe ji tikras plėšrūnas“, „Jos gebėjimas įvertinti matematines pokerio tikimybes tiesiog neįtikėtinas“. Taip savo kolegę apibūdina ryškiausios Pasaulio pokerio turo (WPT) žvaigždės. Pagyrų kanadietei Xuan Liu negaili netgi tokie pokerio titanai, kaip internetiniu turnyrų ir grynųjų pinigų žaidimų didmeistris Shaunas Deebas.
Xuan Liu
Xuan Liu / cardplayer.com nuotr.
Temos: 1 Televìzija

Pirmasis X.Liu laimėjimas pokerio ringe užfiksuotas dar 2007 metais. Tuomet, Ričmondo mieste vykusiame Britų Kolumbijos pokerio čempionate ji finišavo 31 vietoje ir pelnė 4 919 dolerių prizą. Vėliau sekė keletas pergalių mažesnio kalibro pokerio šventėse, o 2011 metais X.Liu ėmėsi didžiųjų pokerio festivalių šturmo. Tais metais ji pirmą sykį pasiekė finalinį Europos pokerio turo (EPT) stalą. Tą kartą kanadietė finišavo trečia EPT San Remo etape. Dar tais pačiais metais ji papildė ir EPT Madrido etapo prizininkų sąrašą. 

2012-ų metų sausį, X.Liu žvaigždė sužibo „PokerStars.net Karibų nuotykio“ ringe. Čia ji pasiekė finalą ir finišavo ketvirta bei pelnė 600 000 dolerių prizą. Jau tų pačių metų gegužės mėnesį, kanadietė pirmą sykį pasiekė ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalą. X.Liu rezultatų suvestinėse dega šis skaičius – 1 400 835. Būtent tiek dolerių sudaro bendrą jos laimėjimų sumą.

Ne sykį pokerio ledi pademonstravo savo gebėjimus ir WPT, Azijos ir Ramiojo vandenyno pokerio turo (APPT) bei kitų pokerio festivalių kovose. Tai ir lėmė didelį susidomėjimą šia dama. Tad visai nekeista, kad sporto kanalas „Fox Sports“ drauge su WPT organizatoriais nusprendė vieną savo laidų „One to Watch“, kuriose pokerio mylėtojai supažindinami su ryškiausiais talentais sutiktais WPT ringe, skirti būtent jai. Pilnas šios laidos epizodas, kol kas nepasiekė eterio, tačiau gan aiškiai viskas išdėstoma šios laidos anonse, kurį ir siūlome jums pažiūrėti.

VIDEO: Anonsas

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius