Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 06

„PokerStars“ 2013: kuo ypatinga pokerio bendruomenei buvo praėjusi gegužė

Ne paslaptis, kad pokerio pramonės lyderio „PokerStars“ vardas dažnai siejasi su svarbiausiais pokerio įvykiais pasaulyje. Siūlome jums prisijungti prie mūsų ir nuosekliai apžvelgti, kuo pokerio mėgėjams ir didžiulės „PokerStars“ šeimos nariams išsiskyrė kiekvienas 2013 metų mėnuo. Šį kartą prisiminkime praėjusių metų gegužę.
Steve'as O'Dwyeris
Steve'as O'Dwyeris

2013 metų gegužės mėnesį visame pasaulyje buvo linksniuojami dviejų pokerio profesionalų vardai. Pirmasis jų Steve'as O'Dwyeris. Iki tol savo sąskaitoje turėjęs beveik 4 milijonus dolerių, iškovotų tarptautiniame pokerio ringe, o pasiekimų sąraše daugybę didžiųjų pokerio festivalių finalų. S.O'Dwyeris neturėjo tik vieno – solidaus festivalio titulo. Dar 2011 metais Europos pokerio turo (EPT) Londono etape šiam pokerio meistrui pritrūko vos žingsnio iki taurės – tąkart jis liko antras. Tais pačiais metais amerikietis iškovojo ir Pasaulio pokerio turo (WPT) vicečempiono titulą, tačiau pirmoji taurė jam vis tik atiteko Europoje.

Didižiojo EPT finalo Monte Karle metu į 10,6 tūkst. eurų įpirkos pagrindinio turnyro ringą iškopė  531 pokerio entuziastas. S.O'Dwyeris šį kartą nebuvo nusiteikęs pasiduoti ir užtikrintai nukeliavo iki pat finišo linijos, kur užėmė garbingą vietą ant aukščiausios nugalėtojų pakylos pakopos. Už šį pasiekimą jam atiteko 1,224 mln. eurų apdovanojimas. Šiame turnyre geriausiai pasirodžiusiu lietuviu tapo Gintaras Šimaitis, kurio pasiekta 64 vieta garantavo jam 18,5 tūkst. eurų prizą.

Antruoju gegužės didvyriu pernai tapo Viktoras Blomas. „Isildur1“ slapyvardis, už kurio internete žaidžia švedas, jau seniai apipintas legendomis, o praėjusį pavasarį V.Blomas dar sykį įrodė, esąs geriausias, ir iškovojo Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) čempiono titulą. 10,3 tūkst. JAV dolerių įpirkos SCOOP pagrindiniame turnyre įveikęs 579 varžovus pasiekė pergalę ir pelnė 1 096 200 dolerių prizą. Tai internetinio pokerio superžvaigždei garantavo trečią asmeninį SCOOP trofėjų.

Tame pačiame SCOOP festivalyje pirmąjį savo titulą internetinio pokerio ringe iškovojo ir „PokerStars Pro“ komandos ambasadorius Danielis Negreanu. Kanadietis triumfavo 5,2 tūkst. dolerių įpirkos pokerio turnyre ir susižėrė 216 tūkst. JAV dolerių. Reikia paminėti, kad S.O'Dwyerio pergale pasibaigusiame EPT Didžiojo finalo pagrindiniame turnyre D.Negreanu iškovojo ketvirtą vietą ir savo laimėjimus papildė 321 tūkst. eurų.

Primename, kad sausio 5-14 dienomis mūsų rubrikos eteryje galėsite stebėti lietuviškai įgarsintas tiesiogines vaizdo transliacijas, iš šiuo metu Bahamose vykstančio pokerio festivalio „PokerStars.net Karibų nuotykis“ (PCA). Kad šias transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, jau nuo sausio 6 dienos, mūsų „Facebook“ puslapyje rasite ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius