Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 10

„PokerStars.net“ ir 15min.lt pavasario pokerio lygos antrojo turnyro rezultatai

„PokerStars.net“ kambaryje sužaistas antrasis nemokamas 15min.lt pavasario pokerio lygos turnyras. Antrasis lygos etapas sutraukė per 500 žaidėjų, nė vienas kurių šį kartą neprilygo „daysNights“.
Pokerio žetonai
Pokerio žetonai / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

90 iš 574 turnyre dalyvavusių žaidėjų šį kartą sustiprino savo pozicijas reitingo lentelėje. Pirmieji burbulo fazę išgyvenę kovos dalyviai, savo sąskaitas papildė 5 taškais, na o finalininkų  uždarbis – kur kas solidesnis. Ištvermingiausiųjų devynetas apdovanotas 10-20 reitingo taškų.

Žaidėjas slapyvardžiu „daysNights“ šį kartą įrodė savo pranašumą prieš likusius oponentus ir išplėšė pergalę. Kaip įprasta, laureato pasirodymas taip pat įvertintas reitingo taškais, kurių už pergalę jis pelnė 20. Atnaujintą lygos reitingų lentelę rasite čia.

Jeigu iki šiol neturėjote progos susipažinti su lygos taisyklėmis ir įvertinti laureatų laukiančių prizų, tai galite padaryti čia.

Priminsime, kad lygos finale, kuris vyks ateinančią gegužę, vietas užsitikrins net 300 reitingo lyderių. O finalo nugalėtojo lauks ne tik prizas iš 500 turnyrinių dolerių fondo bet ir profesionalus „PokerStars.net“ žetonų rinkinys.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius