Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 20

„PokerStars Pro“ rinktinę papildė pokerio superžvaigždė Igoris Kurganovas

Vokietijoje užaugęs, kilęs iš Rusijos, o šiuo metu gyvenantis Londone pokerio meistras Igoris Kurganovas papildė stipriausios pasaulio pokerio profesionalų komandos „PokerStars Pro“ gretas. Nuo šiol ją jis atstovaus kartu su savo išrinktąja Liv Boeree.
Igoris Kurganovas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Igoris Kurganovas / PokerStarsBlog.com nuotr.

Trimis kalbomis laisvai kalbantis I.Kurganovas gali pasigirti daugiau nei 12 milijonų dolerių laimėjimais gyvuose turnyruose. Jis buvo nuolatinis aukščiausių įpirkų kovų dalyvis. 2012 metais Europos pokerio turo (EPT) Didžiojo finalo metu „€25K High Roller“ turnyro finalinėje dvikovoje palaužęs dabar jau tapusį „PokerStars Pro“ kolega Danielį Negreanu jis susižėrė 1,08 milijono eurų apdovanojimą.

Dar po dviejų metų tame pačiame EPT Didžiojo finalo festivalyje pelnė didžiausią karjeros prizą – 1,128 milijono eurų, kai užėmė 3 vietą „€100K Super High Roller“ varžybose, į priekį praleisdamas tik JAV pokerio sunkiasvorius Danielį Catesą ir Danielį Colmaną.

I.Kurganovas žinomas ne tik dėl savo išskirtinių pokerio įgūdžių. Kartu su širdies drauge Liv Boeree bei grupe kitų pokerio meistrų jis yra įkūręs labdaros organizaciją „Raising for Effective Giving“ (REG), kuri nuolat renka labdaringas lėšas ir skiria jas ten, kur jų labiausiai reikia.

„Šiuo metu žaidime esu kaip niekada aktyvus, tad džiaugiuosi gavęs galimybę dirbti su “PokerStars„. Jie neabejotinai buvo ir išlieka varomąja jėga pokerio pasaulyje. Be to “PokerStars„ prisidės ir prie kai kurių mūsų labdaringų planų su REG, kas mane ypatingai džiugina“, – pasakojo pokerio filantropas.

„PokerStars Pro“ komandoje I. Kurganovas bus tiek Rusijos, tiek Vokietijos pokerio ambasadoriumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius