-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 03

Prieš islandų egzaminą rankininkai apšils su baltarusiais

Prieš lemiamas pasaulio čempionato atrankos rungtynes su islandais Lietuvos nacionalinė rankinio rinktinės surengs treniruočių stovyklą Alytuje bei kontrolinių rungtynių vyks žaisti į kaimyninę Baltarusiją.
Lietuvos rankinio rinktinė
Lietuvos rankinio rinktinė / LRF nuotr.

Pasaulio čempionato atrankos varžybų paskutinį etapą pasiekę lietuvaičiai į stovyklą Alytuje susirinks jau gegužės 31 dieną ir ruošis artėjančioms svarbiausioms metų kovoms. Nors pirmosiomis stovyklos dienomis dar nebus visų pajėgiausių rankininkų, tačiau birželio 3-4 dienomis Lietuvos vyrų rinktinė vyks į Baltarusiją, kur sužais dvi draugiškas rungtynes su kaimyninės šalies komanda.

Baltarusija, kaip ir Lietuva, ruošiasi lemiamoms pasaulio čempionato atrankos rungtynėms, o jų varžovu paskutiniajame etape bus Austrijos nacionalinė rinktinė. Jau dabar aišku, jog šiose kontrolinėse rungtynėse Lietuva versis be kelių itin svarbių žaidėjų, kurie tik tuomet baiginės savo sezonus klubuose. Prie komandos jau po draugiškų rungtynių Baltarusijoje turėtų prisijungti Jonas Truchanovičius, Gerdas Babarskas, Mindaugas Dumčius ir Benas Petreikis.

Prieš pat rinktinės stovyklą vieno iš komandos lyderių Jono Truchanovičiaus lauks dar ir Čempionų lygos finalo ketvertas, į kurį pirmą kartą pateko mūsų šalies atstovas. J.Truchanovičiaus atstovaujama „Montpellier“ ekipa gegužės 26 dieną pusfinalyje susitiks su čempionų titulą ginančiu „Vardar“ klubu, o gegužės 27 dieną Kiolne įvyks didysis ir mažasis prestižiškiausios Europos lygos finalai. Po jų bei Prancūzijos nacionalinių pirmenybių finišo Jonas Truchanovičius prisijungs prie jau pasirengimą pradėjusios Lietuvos vyrų rinktinės.

Lemiamos pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Islandija birželio 8 dieną bus žaidžiamos Vilniaus „Siemens“ arenoje, o birželio 13 dieną veiksmas kelsis jau į Reikjaviką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius